matforgiftade!

hahahaha! tilda och pappa ar matforgiftade. de sprang tydligen fram och tillbaka mellan mitt, linus och tildas rum och mammas och pappas till toaletterna och spydde hela natten, medan jag och linus log och sov som smo grisar. det hade visst till och med varit en doktor hos oss i natt ockso. nae, inte kul alls egentligen.. tycker faktiskt riktigt synd om dem, det ar ju faktiskt bara i morgon kvar, sen borjar den longa resan hem till ackliga sverige.. forutom det doliga med att pappa och tilda mor skit, so ar det lite trokigt eftersom vi egentligen skulle dykt idag, men det blev ju soklart installt.. :/ vi gjorde det i typ.. tordags (?) ockso, men do var det so otroligt stromt och jobbigt, men endo helt underbart!

ja.. vad ska jag mer beratta? jo, kanske att jag brande mig som fan i forrgor! hela framsidan.. so jag har fott sola ryggen sen dess, men kan forhoppningsvis sola framsidan hela dagen i mogon. hoppas po bra vader sista dagen! :)

och ja, som vanligt ar det ingen inne nu nar jag ar inne, kan bero po att klockan bara ar halv 10 hos er (halv 17 hos oss) so jag tankte satta mig lite har igen i kvall/natt, so var garna inne po msn och so vid 16-18 eller nogot, for do ar jag troligtvis inne :)  annars so saknar  emulia massor!!

just ja, daniel, rokade klanta bort ditt nummer, so du for garna skicka ett sms sen nar du kan. vi ses snart <3

Ett levande skelett

Mm, ett sont gick precis forbi mig, scary stuff. Klockan ar nu 15.00 har och jag vet att de flesta av er precis har borjat skolan, have fun! fniss. Som ni kanske laste po gordagens inlagg so hade jag det lite problem med somnen inatt, so jag kan nu meddela att jag har varit vaken i 32 timmar i rad, och under dessa timmar har jag okt bil i 4h, okt flyg i 1timma och bot i  1,5h. Och jag mor iiiiinte bra, ar bode snurrig, skakis och spyfardig. Elin moste ha sin skonhetssomn, thats it. Men sen alla andra vaknade, vilket var vid kanske kl 7, so har vi solat,solat,solat och badat lite i poolen. OTROLIGT UNDERBART! Dock lite "for varmt" om det ar tillotet att saga so?

Vad som hander nu har jag inte den blekaste om. Jag lar nog sitta har ett tag, sen kanske se po lite tv och darefter kanske det blir att go en promenad langs stranden, who knows? Livet ar tufft just nu kanner jag ^^ Eller "lite" tufft ar det ju iofs att vara utan min d. Men nu ar det inte long tid kvar, po mondag lamnar vi Filippinerna och drar till baka till Hongkong och po tisdagen borjar vi den longa resan hem.

puss

caffe latte, keeps you awake all night long

yes, klockan ar nu fem over halv fyra och jag ar hur pigg som helst. alla sover, det ar helt dott har. forutom allt kaffe jag har druckit blir det inte battre av att jag delar sang med min bror som loter mig sova po 0,5x1,75m. hrmf.. jag ska i alla fall forsoka holla mig vaken till klockan fem (kl 22 i sverige) for do kommer forhoppningsvis en efterlangtad mr D in po msn. tidskillnaden ar grymt jobbig, nar jag gor upp po morgonen har ni precis gott och lagt er, och nar det ar kvall for mig so ar ni i skolan. aja, jag kommer i alla fall vara hur trott som helst i morgon, for lagga mig i en solstol och sova :) hihi.

Kuuuuuul

Helluuuu! Forsta gongen jag har fott tillgong till en dator, och nu nar jag antligen har fott det so ar inga inne po msn :(

Aja, har kommer massor jobbig text utan o, a, och o. GOOD LUCK!  :D

 Klockan  ar  23.00  har i Filippinerna just nu. Det ar hot hot hot, men som tur ar so ar det  ratt molnigt, annars skulle jag dott! Det har varit valdigt mycket resande hittills, och mer blir det. Vi var en natt i Hongkong, riktigt cool stad! Sen flog vi till Filippinerna, och so har vi okt massa bil, bot och flyg nu inom landet. Vi var po en paradiso forsta veckan, Malapascua. Dar dok vi 5 dyk, mycket nice:) Hela dagen idag har gott ot till att oka bot, bil och flyg till stallet vi ar po nu, Boracay. So det ar forst nu som vi kommer kunna slappna av och sola i typ 6-7 dagar :) Hihi. Jaaa, vad ska jag mer saga? Kanske att jag langtar hem till alla underbara manniskor nogot otroligt mycket! Dock forsoker jag ando ta vara po tiden so mycket som mojligt, for jag har hort att det ar MASSOR med sno och riiiiktigt kallt hemma, inte ett dugg nice.

Jag saknar dig, D!!!

puss! :)


Philippines, here I come!

Gårdagen var händelserik! Skolan först, as usual. Sen rehabträning! Efter det följde emilia med mig hem från skolan för att dels vaxa mina ben (inför resan lixom, btw så gick det skit :D haha!) och sen även göra sig iordning inför kvällens  händelse, Sofia, Amanda, och Hannas 18 års fest uppe i Lotorpsskolan! :D Det började med mysig och väldigt underhållande middag med en rap här och var, efter det började partyt. Flashbacks från låg/mellanstadiet då vi hade skoldiscon där, hihi Men det var mycket kul, massor folk! Men vid 22 någon gång kom Åke och hämtade mig. Tack alla underbara vänner på festen som önskade mig en bra resa m.m! Jag vet att det var lite smått och gott inblandat i det hela, men jag hoppas och tror ändå att ni menar allt :')  Somsagt, sen åkte jag och Åke hem till mig och myste och busade för 18 dagar, hihi :) Efter ett par timmars sömn var han tvungen att åka hem med bilen, bläbläblbääää :(

Nu är i princip allt packat och klart. Om 3 timmar åker vi från Lotorp.
Jag kommer hem natten till den 4 mars, I think :)
Jag kommer sakna alla något otroligt mycket, såklart!
Och mest av alla du mr D :/
Aja, ha ett bra lov gott folk! Puss! :)

3 days left!

Ja, för nu är det bara tre dagar kvar innan vi åker! :D:D

Igår kom Åkis och hämtade upp mig så drog vi hem till honom. Vi grillade korv i deras kamin, hihi. Två små söta tjejer med stark vilja säger jag bara :) Och eftersom jag var sjuk så åt vi också glass och drack blåbärssoppa, yummie. Och som pricken över i avslutade vi med lite dippkrig, hihi. Eftersom jag fortfarande inte mådde bra i morse när jag vaknde gick jag inte till skolan idag heller, utan stannade kvar och sov hela morgonen hemma hos Åke istället :) Jag trodde även att D hade lyckats göra mig frisk, fram till när jag kom hem, då jag direkt fick lock för öronen och min näsa började rinna igen :( Usch.. Måste dock till skolan i morgon, naturprov på g. Jaja, gårdagen var i alla fall mycket trevlig.  Nu är det duschen som gäller, sen läsa igenom naturen en gång till innan jag går och lägger mig.

puss :)

I Am Queen!

..but a sick queen. Ae, dålig rubrik, men jag tog det första jag hörde. Just nu sitter jag här hemma  i soffan, tog 11 bussen hem. Usch, mår inte alls bra. Pip och  lock i öronen, kliande och ond hals. Blääää.  Men iaf, på bussen hem, WOOOW! :o Call me (a) tss, nej då, skämt å sido! Jag är lite virrig just nu.  Annars funderar jag på att göra lite slingor i mitt hår, men vet inte om jag vågar... Jag är trött på mitt helt mörkbruna hår med absolut inga naturliga slingor. Skulle vilja göra några ljusbruna, & kanske några blonda. Men jag vet inte riktigt, vill ju inte riskera att se blond ut, för jag är och kommer alltid vara brunett (:

Kommer troligen ett till inlägg senare, angående LCHF :)


The sounds

Oh, för några dagar sen lyssnade jag av en slump på Hit me med The sounds, och helt ärligt, de är ju GRYMMA! Får lite nostalgikänslor från mellanstadieåren då jag, Anne och Ida härskade på Lotorpsskolan. Haha :)


oh no

Neeej, jag tror jag börjar bli sjuk :| har lock för öronen, ont i halsen och är allmänt hängig. Jag får hoppas att det bara är att jag är trött, för jag kan ju verkligen inte blir sjuk nu, right?! I sånna fall skyller jag på b-hallen som glömde att sätta på fläktarna så att jag och Ellen fick sitta i 4 timmar och frysa ihjäl :( Hm.. Just nu sitter jag i alla fall i skolan och väntar på att klockan ska blir kvart över, då kommer bussen. Egentligen skulle jag rehabträna, men jag kommer ändå inte ha någon energi=det kommer gå skit=jag kommer bli på ännu sämre humör. Hm.. Jag hoppas i alla fall på att Åke får tag på en bil så han kan komma och göra mig på bättre humör sen. Annars ska jag nog sy om en/två t-shirtar och plugga lite halvt. 

Btw, 1 månad. WOW!

tvåtusenfem till tvåtusenåtta

just nu har jag ett otroligt pirr inom mig när jag tänker på att vi åker till filippinerna om mindre än en vecka, därför kollade jag precis igenom massor bilder från resor 05-08, så här kommer några :) temat blev ofc: Elin!!  det är bara att konstatera att konstant handboll och fotbollsspelande, GÖR skillnad! och JA, jag har nog förrändrats en del,  så retas inte! :)

singapore - australien - thailand 2005




spanien 2006



USA 2007




Thailand 2008




Filippinerna 2009

?????????

my baby, just-a wrote me a letter

gårdagen var riktigt trevlig må jag säga. jag vet inte vad de andra killarna säger, men jag föredrar att vara positiv :) kl 13-17 idag satt jag och ellen i b-hallen och sålde kaklotter. alltså, helt ärligt! den tjejen kan verkligen få mig att skratta :'D  mycket mycket nice! vi satt och käkade en grillad kyckling, kladdigt men otroligt välbehövligt och gott :) och nu har jag städat lite, även det var välbehövligt. och vet ni vad jag gjorde efter det?! jag sydde!!! :o ni kanske vet min röda volcom t-shirt? a, den i alla fall, den var för vid, så jag sydde in den :) kan väl inte skryta med att den ser ut att komma direkt ur affären, men skit samma, jag ska använda den ändå!  i morgon ska jag nog göra samma grej med min andra volcom t-shirt.

jag tycker om dig

skärp dig tilda!!!

okkkkkk?

congratzzzz

helluuuuu. just nu sitter jag hemma hos åkis, han duschar.
Dskjdasjda, äckliga jävla mellanslag.
I alla fall, vi var nyss med Jesper  och Jocke och käkade pizza, eller de käkade pizza, jag är fortfarande mätt efter all chokladmuffinssmet som jag åt förut, mmmmmmmmmmmmmmums! Ikväll ska vi fira Jesper lite halvt, 20åringen :)

the claaaash!

Drar till med en lista





Dagens låt: The Box Tops-The letter
Dagens smink: foundation, mascara, ögonskugga/kajal, vaniljfärgad kajal
Dagens klädsel: halvbaggy jeans, lång grå ziphood, linne, vita converse & mintfärgad klocka
Dagens händelse: gjorde en morotskaka till kaklotteriet
Dagens hat: smutsig äcklig blaskig snö
Dagens vill ha: massor volcom t-shirts!
Dagens saknad: d
Dagens mat: tacos så småningom
Dagens mående: schkapligt, dock lite trött.

det funkar helt enkelt inte!

nae, vita skor på vintern funkar helt enkelt inte! även fast du bara ska gå till och från bussen!

det var ett tag sen sist jag skrev. men ja, har inte mycket att berätta tror jag? umgåtts med d sen i lördags när han kom hem från fjällen, så ikväll blir den första "åkefria" ikvällen på länge! :/ hihi :D så det blir mys med familjen ikväll, god mat, let's dance och godis. YUMMIE! ja, sen har jag även bakat en hel del, för på söndag kl 13.00-17.00 får ni komma och köpa kaklotter från mig och ellen, vi sitter i b-hallen :D

haha, stackars höga pojke! :D


mamma <3 daniel

jag har egentligen inget att skriva om, men kände att jag var tvungen bara för att få ha rubriken. hrmf..... ja ni, annars sitter här i skolan med emilia brevid mig. typ, samhäll och idrott kvar, eller ja, rehabträning för min del istället för idrott. sen ska jag ta bussen till asslickaren åke :)

puss!

hahaha!

förutom mamma tror jag minsann att det är någon annan som också har läst min blogg. omg, härmis där! hahaha!

i morse när jag gick till skolan fick jag faktiskt lite vårkänsla. det luktade vår, var ljust ute och fåglarna kvittrade :) troligen var det bara inbillning och önsketänkande, men vafan (: hihi. tränade även ett väldigt engagerat pass på aktiv. fy fan vad tråkigt det är alltså, ingen motivation alls. snart kommer åkis hit, YEY. det blir att umgås extra mycket nu de här 12 (ja, det är faktiskt bara 12 dagar kvar!!!!) innan jag åker. gaaah, jag blir helt pirrig innombords när jag tänker på resan. mjau vad jag älskar det :) nackdelen är ju bara att jag kommer få vara borta från d i 18 dagar :(

nu blir det lite speedplugg, puss!

btw, jag saknar dig på något sätt. hmm, ledsen för allt, somsagt.

FUUUUUUUUU

SLUTA LÄSA MIN BLOGG MAMMA!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0