hurtigt värre!

jovars! klockan 06.15 skjutsade daniel hem mig för att han skulle åka och jobba, men istället för att gå och lägga sig igen satte jag mig och spelade tv-spel (ratchet & clank, spelade visst från 16-22 igår.... tiden går snabbt)

vid 8 tog jag med viggo ut i skogen för en joggingtur! trots att knät värkte och den kondition som en gång fanns inte riktigt var på topp, så var det tydligt att jag var den mer alerta av mig och viggo. stackarn som hade förväntat sig en lugn promenad med gott om tid att hitta det perfekta bajsstället, hihi!

ikväll blir det eventuellt tältmys med daniel, men innan han kommer hem från jobbet ska jag ligga i solen och läsa boken som jag började på igår "Liftarens guide till galaxen" på 879 sidor!




p&l

lång bilresa dit inkl. en 20 minuters tripp till hora-nora
massa onyttigt
massa varmt & soligt
väldigt härligt
piss- & öllukt everywhere
en grymt snygg maja i the sounds
en skiiiiitcoolt timbuktu
en sliten pete doherty (och troligen väldigt full och hög)
en tjock, hårig och rolig svenskpratande norsk i turbonegro
störande tjej i milow
en glad ida
lång bilresa hem mitt i natten inkl. en extra lång vistelse i örebro
ögonlock tunga som bly
en välförtjänt, djup och lång sömn

det är väl lite så jag kan sammanfatta gårdagen. det var helt okej, men vi var förståerligt nog trötta. det blev en del chill i solen samtidigt som vi lyssnade på lite band, framåt kvällen avancerade vi till lite halvröjj i publiken. tack för sällskapet sötnos! <3

något jag kom fram till efter gårdagen var ialf att jag aldrig skulle lägga så mycket pengar på att vara på en festival, inte när jag kan resa utomlands för pengarna! jag var totally done efter bara en dag :D hihi. klenis-elin kan ni kalla mig! nu ska jag ut med vovven, men först får ni lite bilder.

tyvärr blev det bara mobilkort, eftersom jag inte orkade bära runt på kameran:


                                                                          chillisar


                                     ingången där det stank och det töntiga armbandet


                                                                timbuktu & maja

lägger in några fler sen...

PEACE AND LOVE!

I MORGON DRAR VI TILL P&L, ciao!

helt otroligt underbart!

tidigt igår morse (måndag) tog jag och daniel tåget till huvudstaden och VILKET jävla väder vi fick! helt underbart. först gled vi runt  och shoppade lite, jag köpte två par cheap monday på weekday, ett par lila och ett par gula och en lite baggy tee på monkey. vid två någon gång kände vi för att åka lite karuseller, så då började vi knalla bortåt grönan, och fy ja.. det var en bra bit att gå! vet ni hur sjuuuukligt långt det är att gå från åhlens city m.m till grönan?!  och det blev inte bättre av fel skoval av oss båda, skoskav AB!

väl framme var det riktigt härligt! vi inledde med den nya, "Insane", och den var helt insane, så grymt rolig!!! den och fritt fall-tilt var lugnt favoriterna. vi spelade även bort 300 kronor på godishjul, utan att vinna ett skit! :(

vid åtta någon gång började den långa och otroligt otroligt otroligt smärtsamma vägen tillbaka till tåget, som sedan tog oss, två väldigtt slitna men nöjda human beings till norrköping.

coolast i stockholm.


idag har vi bara solat vid sjön, spelat monopol med tilda och åkt ut med båten till en liten ö med familjen för att bara mysa och fiska. ni kan bara gissa vem som fick en gädda på andra kastet, och senare en abborre!! :D:D

pictures!

här kommer lite bilder från gårdagen som ägnades i stockholm med min daniel.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrymt! :)




Stockholm, here we come!

Dagen har inte bestått av mycket, GH & mys typ. Men i morgon händer det däremot mer: jag och Daniel drar till huvudstaden för att shoppa och gå på Grönan! Ser fram emot det! :D


it smells good

min midsommar blev rätt lugn. på dagen åkte familjen till mormor. gjorde en midsommarstång, åt god mat och en massa massa jordgubbar! på kvällen åkte jag till daniel, vi gjorde hemmagjorda hamburgare med hemmagjort bröd. skapligt nice!

i morse vaknade jag sent hos daniel & gick nästan direkt till metro. har jag förresten berättat att jag gymmar där? ae, men det gör jag i alla fall  skaffade ju kort på aktiv för några veckor sen, så då får man ju gymma gratis på metro. det är helt okej faktiskt,metro alltså, men det märks ju rätt väl varför det är så billigt att gymma där.

nu har jag precis spelat en massa guitar hero, och jag vet, jag är nörd, det erkänner jag. jag klarade precis alla låtar på min karriär på hard, och har kommit skapligt långt på expert. hihi! nu har vi gäster här, så god mat väntar! :)

det gör ont när man tror att ni har förändrats.
det vore en lögn att kalla er för äkta vänner, over 'n' out!

glad midsommar

gud vilken härlig dag! har suttit ute i mormors stuga och stekt hela dagen i det underbara vädret :) fiskat och ätit god mat och jordgubbar har jag också gjort. nu bär det av till daniel för att göra hamburgare!

so long!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

jag hittade allt! what a relief!

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

jag gråter näsan!!!!!!!! jävla helvete att jag ska vara så himla nyfiken och tekniknörd!
installerade precis windows 7, och dum som är är gjorde jag ingen backup,
så ALLT är borta. allt allt allt! alla mina serier, filmer och värsta av allt: ALLA MINA TUSENTALS BILDER!!

fy fan...

stokkkkket!

vädret suger
kolla knät på måndag, operation #3 på g?

"gay for pay" på tyra banks show 
top model 
midsommarafton i morgon = jordgubbar!
men bäst av allt: stockholm (grönan & shopping) med min allra bästa mr d på måndag :)



if you call me i won't be home

oh no, oh no, oh noooo! det här här inte bra hörrni. jag sitter här kl 2.30, klarvaken!  detta betyder att jag har vänt på dygnet, som vanligt! varför lyckas jag alltid göra det så fort det blir lov? sitter uppe hela nätterna i mörkret, sover bort hela dagarna.. usch usch, får hoppas att det bara är en tillfällighet att jag är så pigg just idag :) annars ligger daniel i sängen och sover som en stock, vilket han också har gjort i några timmar ;) 

pssss. om det är någon som använder safari, skriv en kommentar :)

safari 4

hej hej! här har ni tekniknörden igen, eller nja.. kanske inte, men det jag gör är i alla fall att jag testar att ha safari 4 som webbläsare eftersom firefox är så seeeeeegt. så ja, just nu testar jag hur det funkar med bloggen :)

shine on

var tusan är solen?

hey you

som vanligt var det ett tag sen jag skrev. i torsdags var det ju skolfest. vi var en massa söta & glada tjejer, och en hel del killar som förfestade hos daniel. förfesten var riktigt riktigt lyckad tycker jag, jag hade i alla fall skitkul! :) däremot blev det lite väl mycket drama på vägen ner till nice, men det är ju inte ovanligt, haha! men ja, as usual så tycker inte jag att det var lika kul inne på nice som på förfesten, men det var ändå helt ok! stort tack till min underbaraste för att vi fick förfesta där  i alla fall, trots klagomål från grannar ;)

emelie, ida, jag och alexandra inne på nice.
mobilbild, som ni ser.



i fredags åkte jag, emilia, emelie och josefin till lindö och förfestade där med emelie och josefins  vänner. de var jättetrevliga och jag hade riktigt kul :) efter det åkte vi vidare mot "trappan", något ställe där det var nån sorts skolfest på. dock sög den lokalen balle, mörkt och jävligt, så jag gick där i från, ringde min sötaste, så åkte vi till donken istället medan vi väntade på att emelie och emilia ville åka hem.

igår var det ju skolavslutning, men eftersom jag inte var i mitt bästa skick kl 08.00 så skippade jag den ;) hihi. på dagen åkte jag och d till hävla för att gratulera hans kusin sara som tagit studenten :)

d & jag hos sara,
suddig och dan.



och ja, idag, första dagen på lovet vaknade både jag och daniel sjuka med huvudont, täpta näsor, halsont m.m. inte ett dugg kul! får hoppas att det går över så snabbt som möjligt, speciellt när det ska bli bra väder nästa vecka :)

five month, sweetheart

för några dagar sen alltså!

ja. jag fick höra lite gnäll om att jag har uppdaterat dåligt, och jag kan inte säga emot!  den största anledningen är att jag har hängt i daniel & jespers lägenhet väldigt mycket, och de har inget internet :(:(:(:(:(:(

i tisdags hade ju somsagt jag och daniel vår fem månaders dag. hihi, känns lite töntigt att räkna månader, men men, det är mysigt :) dock var jag sjukligt trött, så det blev inte mycket av den dagen, mest mys och film.

i går skulle jag egentligen sprungit orientering i skolan, men eftersom mitt knä har blivit lite aj aj igen så var jag hemma. istället åkte jag till stan och köpte lite smycken och så tills ikväll och på fredag. efter det åkte jag till daniel direkt, städade och fixade lite. vid 6 kom elin bbbb, vi spelade kort (jag vann) vi spelade poker (jag vann båda omgångarna), så det var en lyckad kväll för min del! lite GH spel blev det också, såklart! jag har faktiskt börjat spela på expert, när man kör face-off ialf. dock är jag sämst..

och ikväll är det party party, det blir nog nice! ....på nice.
likaså blir det fest i morgon, fast denna gång i stan. det blir jag & emilia, emelie & josefin och  vänner från deras skola, och massor/lite mer folk :) härligt!

avslutar med att jag är enormt avundsjuk på jesper som just nu ligger och steker i värmen i thailand!

daz bahl

idag har jag faktiskt hunnit med rätt mycket, för ovanlighetens skull. vi hade inga lektioner idag, men ändå var jag uppe och klar till klockan kvart i tio, då daniels mamma kom och körde oss till viberga. maaaaaaat, mumsmumsmums. och lite jordgubbar! :) sen lagade vi mat & så spelade vi guitar hero med emilia. efter det tog vi oss i kragen och gick, trots regn, till bergska för att kolla på alla fina. tycker synd om dem som var tvugna att vara inomhus :/  efter det gick jag till metro och tränade lite, och sen kom pappa och hämtade mig. och vet ni vad?! :O JAG KLIPPTE NYSS DANIEL! i håret alltså... :D hihi. det var kul! nu ska vi snart se på skräckis :)


tyvärr hade jag bara min mobil med mig,
men josefin och markus var grrrrymt snygga! :)


likaså ellen och jocke! :) usch för suddiga bilder dock! :(

brand new old

idag är jag på g! 3 st inlägg, och fler kanske det blir.

för några veckor sen när jag hade på mig mina helt nya jeansleggnings skvätte det fett på dem, vilket gjorde att jag använde mig av en """""supertvål""""", en supertvål som tog bort färgen, så det blev en stor ljus fläck istället för en liten mörk. därför bestämde jag mig för att experimentera lite och göra dem lite trashiga.

my brand new old trashed jeanslegging


give me, give me more, give me!

mmmmm(ums), jag var bara tvungen.


britney spears is the girl! hihi. ae, men ibland är det skönt att lyssna på henne, faktiskt.
mjau vilken träningsvärk jag har förresten, love love love it! fixade gymkort på aktiv häromdagen förresten, ska aktivera det på metro med. min sista rehabträning i fredags också, mer än ett år har jag rehabtränat. han tyckte synd om mig, sjukgymnasten alltså: jättebra träningsnärvaro, dåligt knä. inte mitt fel, knäts fel. kanske operera igen? riskera att det blir sämre. eller kanske bättre? våga chansa? jag hatar val.


tired

Etik, (från gr. ethos; sed), eller moralfilosofi, sedelära, en moralvetenskap, den del av filosofin som söker besvara frågor som "vad är det goda", "vad är det rätta", "hur bör man bete sig"

I torsdags gjorde jag mitt sista nationella prov i Franska, och denna gång var det pratdelen. Haha, det gick sugit dåligt!  Men men, tydligen var jag en "självklar MVGare...." haha! ibland undrar jag, men jag klagar inte!

Igår åkte familjen och firade morfar på 65års dagen. Efter det gick jag till Daniel och Jesper, och efter ett tag kom också Emilia. GH & film! Eller ja, det var i alla fall så det var planerat.... Tack för det trevliga sällskapet, vous deux.

I morse åkte jag hem skapligt, JORDGUBBARRRRRR. mums! Sen vet jag inte alls vad dagen bjuder på, men ikväll ska vi till Larssons och fira Erika samt se på fotbollen. HEJA SVERIGE! :)


brur och syster, lika mycket mobilnörd som deras storasyster?

Forgetful Lucy has got a nice caboosey..

Åw, var det någon mer än jag som såg den häromdagen? Den är ju såååå sorglig och bra!
50 first dates alltså. filmen.

Igår var det skola som vanligt=knappt någon skola alls.
På bilden visar Emilia hur ledsen hon var när hon cyklade till skolan, i motvind och regn!


Emilia tänkte göra en serie, men orkade inte.


Efter skolan drog jag, mamma och syrran till stan. Gick på Ingelsta shopping aka Maxihuset.
Riktigt fräscht och nice måste jag säga! Dock blev jag lite besviken på Carlings & JC
Väst, tee, foundation och hårprodukter blev det i alla fall :)

ps. slinga eller inte slinga håret?

p&l

men för att vara lite positiv efter allt negativ i  det förra inlägget kan jag bara meddela att peace and love endagsbiljetterna är köpta, YEY! :D

 

och så en bild på min otroligt snygga vän emiliutt

otursbarn

ja, anledningen varför jag haft sån otrolig otur på sista tiden är ju glasklar: jag föddes fredan den 13.

om ni undrar varför jag drog upp det nu är det nämligen för att jag har haft otur idag igen. jag skulle vara med på min första idrottslektion på ca ett och ett halvt år, jag var skittaggad och även fast det regnade ute ville jag verkligen ut och spela fotboll. efter en stund känner jag hur det knäcker till i knät. KUL! men seriöst, är det inte sjukt?

januari 2008: korsbandet gick av och menisken skadades
januari-mars: tränade upp knät skapligt
mars: titthålsoperation
mars-juni: började om från början efter operationen och tränade upp knät igen
juni: vred till knät under en skojbrändbollsmatch
juni-september: börjarde ännu en gång om från början med rehabträningen och tränade upp knät jättebra
september: äntligen korsbandsoperation! dock hände det något konstigt i knät och benet några dagar efter den, så jag fick hoppa på kryckor i 4 veckor istället för ca 2.
september-december:  fick såklart börja om från noll. allt såg bra ut
december: lyckades överbelasta knät
december 2008-maj 2009
: fick än en gång börja om från början med rehabträningen
maj: skulle träna min andra riktiga fotbollsträning, slängde mig och sträckte någon led i axeln. kunde inte träna på ett par veckor.
2 juni: är med på min första idrottslektion sen januari 2008, vred till knät...

ja, den som säger att jag inte är enivs vet jag inte vad jag gör med. ae, usch. det är inte kul alltså. och jag som bara väntade på att handbollssäsongen skulle dra igång så småningom. hm.. jag vill inte vara en sån person som skadar sig hela tiden.

Oh, vilken härlig da'

Jag sitter här och lyssnar på min sommarfavorit: Ted Gärdestad

Den bästa av Teds låtar:


shine on!

kort skoldag idag, började 11.10 med franska nationella hörförståelse (PANIK) sen gick jag till aktiv och tränade, och så slutades dagen med prov i svenska. nu har jag legat ute i solen och pluggat lite på samhällsprovet vi har i morgon, riktigt skönt! tyvärr måste jag sitta inne nu och skriva färdigt min uppsats om george bush :/

plugg i solen! :)



RSS 2.0