Hope

Igår opererade jag knät som ni kanske visste. Det var ju inte en särskillt stor operation, men processen med att somna in är ju ändå lika läskig. Jag slapp som tur var att vara vaken när de stack in nålen med dropp i i mig, det var det som jag var och alltid är mest nervös över! Efter bara någon halvtimma vaknade jag och fick höra att korsbandet var helt (YEY) men att menisken var dubbelvik!! :S Jag förstår inte alls hur det kan gå till. I alla fall plockades det skadade ut och jag fick åka hem ganska snabbt (Efter att jag hade fått en macka utan smör och ett äpple från sjuksköterskornas fikarum... Ganska så  pinsamt, men jag kan bara inte äta färdiggjorda smörgåsar och de insisterade på att jag skulle äta något efter op.)

Daniel kom sedan och hämtade mig, så åkte vi hem hit till Lotorp och åt nybakta lussekuttar :) Resten av dagen ägnades i soffan framför tvn med träsmak i rumpan.

puss!

Come on Marge!

Vad är en vuxenfjortis? Skriv gärna en kommentar om det är någon som kan förklara det otroligt intelligenta ordet för mig :) Eller så kan kanske "bajhs" själv förklara?

Just nu sitter jag ensam i Daniels lägenhet medan han är på något fotbollsmöte. Eftersom jag blev så uttråkad så fort han hade åkt tänkte jag att jag skulle ta mig ett varmt, mysigt bubbelbad för att få tiden att gå, and so I did. Men vet ni vad? Jag HATAR varma bad. Det slutade med att jag släppte ut allt varmvatten och fyllde på med kallvatten. Varma bad gör mig illamående.  Därefter tvättade jag av mig med operationstvålen vilken hår strävt som stålull. Det blir en liknande dusch i morgonbitti innan jag och Daniel far iväg till sjukhuset. Jag ser fram emot att få reda på vad som denna gång är trasigt i knät.

titthålsoperation


L is for LOVE

Fy tusan för att vakna mitt i natten av att allt innehåll som någonsin funnits i magen är påväg upp samma väg som det kom ner. Det blev såklart ingen skola för mig idag eftersom risken att jag skulle vara magsjuk fanns. Just nu mår jag riktigt illa, men incidenten i natt har inte upprepats i alla fall. Det beror nog på att Daniel var världens sötaste och tog hand om mig i morse, love you <3 Nu ska jag i alla fall börja plugga lite historia, jag har ett grymt svårt (enligt mig) prov i morgon som jag tyvärr måste göra om jag förhoppningsvis är frisk då.

Just nu har jag en massa grejer att se fram emot: Julafton, så klart! Sen näst intill ligger ju min tittålsoperation som förhoppningsvis gör att jag kan kasta kryckorna och sluta halta. I början av december ska jag på en fest som jag ser fram emot, för jag och Daniel har då en sorts anniversity. Det är nämligen  "samma" fest som jag och Daniel träffades på för första gången förra året. Vem hade kunnat tänka sig att en fest i lilla Rejmyre som det till och med var nära att jag inte ens gick på, skulle förändra mitt liv och göra mig till världens lyckligaste? :) Det blir förhoppningsvis grymt i alla fall. Men det som jag ändå ser fram emot mest av allt är LONDONNNNN! Flygbiljetterna är bokade, dock inte boende än men det tar vi efter min operation. Det kommer bli sjukt bra tror jag!

Fiske i Säfsen, Stockholm med Gröna lund och shopping, Peace & Love och Liseberg!
My life would suck without you.

GLAD!

Åh så skönt! Mamma ringde precis och sa att pappa hade fixat en titthålsoperation åt mig. 26/11, alltså på torsdag blir den!

Detta betyder:
1. Jag kan tyvärr inte gå på Camillas fest på fredagen, men jag kommer därmed inte svika fredagsmys vilket gör världens bästa glad.
2. Jag kommer kunna gå på Jockes fest.
3. Jag och Daniel kommer kunna åka till London som planerat!


Gud vad härligt. Nu håller vi bara tummarna för att det bara är menisken som är pajj, och inte korsbandet igen :)

FY FAN!

jag hittade det här klippen på någon tjejs blogg där en kille kastar en hund från en bro:
http://existenz.se/out.php?id=18621
FY FAN säger jag bara. hon skrev att det var hemskt, och det var det minst sagt! hur kan någon vara så känslokall?

LyckliK!

HÄRLIGT! säger jag bara. Två inställda lektioner betyder att jag slutade kl ett istället för kl tre idag. Dessutom börjar jag inte förän kl tolv i morgon och ev. inte förän kl ett på fredag. LYCKLIG är ordet. Tyvärr måste jag plugga asset av mig idag dock.. Just nu sitter jag brevid Daniel som spelar något. Själv väntar jag på att degen till mitt bröd ska jäsa färdigt. Snart ska jag nog läsa några sidor ur Eclipse, den tredje Twilight boken. Hoppas den är bra och inte lika seg som tvåan, New moon.


PH

Var hälsade! Vad ska jag säga om livet idag då? Morgonen var den värsta på länge. Trött som en bäver var jag minst sagt! Skoldagen var dock ganska så smärtfri. Uppflyttningen till tisdag nästa vecka av historiaprovet som egentligen skulle ske på torsdag var nog ändå dagens höjdpunkt! Eller kanske Paradise Hotel klippet? HAHA! "-Åh, nu kommer jag! -Nej, nej! Tänk på något äckligt.."Det är lite facinerande hur något så himla sorgligt och sjukt kan vara så intressant! I och för dig är ju Paradise Hotel i det värsta slaget och det är inte något jag lär följa, men ändå. Jag minns när jag och Ida var yngre och hade "Paradise Hotel-kvällar". Det var då det bästa som fanns, tss.

Nu ska jag nog packa, sen flirta till mig lite skjuts av någon av mina päron och därefter fara till älsklingen.
Ciao!

apple cake

usch vad rastlös jag är och har varit idag. fast jag egentligen kanske borde ligga och vila har jag sytt in mina byxor, skulle sytt in ett andra par med men råkade dra sönder dem :( sen har jag och mamma bakat äppelkaka, massa göttit. nu ska jag nog duscha lite, sen plugga.

före

efter

grymt god måste jag säga :)

God, please let me go back

God morgon! Ännu en dag hemma från skolan. Ändå vaknade jag rätt tidigt, kl 9 typ. Frulle, prat med mammi och plugg har jag hunnit med. Förhoppningsvis mår jag så pass bra att jag kan gå till skolan i morgon, men tyvärr har jag två läxförhör då... Och usch för att hoppa runt på kryckorna också. Jag börjar bli så otroligt trött på det. Jag får hoppas på att få en titthålsoperation så snart som möjligt, och förhoppningsvis är det inte korsbandet som har pajjat igen, utan en flisa av menisken som dragits bort och lagt sig lite lustigt bara.

Och så måste jag bara säga till alla också:
RÖSTA PÅ EMELIE FORSBLAD NR 10 TILL FINSPÅNGS LUCIA (:

tower defense!

no school för mig idag. egentligen har jag varit sjuk hela veckan, snorig, hostig, ont i halsen och så, men igårkväll när jag fick ont i huvudet också bestämde jag mig för att stanna hemma idag. så jag har inte gjort så mycket.. hängt hos världens bästa med världens bästa, ätit ben & jerrys, upptäckt tjusningen med tower defence. nu är jag dock hemma, själv, och för ungefär fem sekunder sen spillde jag te på mitt tangentbord. kul! egentligen borde jag plugga, men är så sjuktligt seg.  jag får helt enkelt se vad kvällen bjuder på :)

lunch på åbergs med daniel igår.
jag älskar dig <3



fars dag!

i natt kl 2 gick jag och daniel ner och bakade kladdkaka till pappa, för idag är det ju fars dag! i morse sjöng jag och tilda en jättefin sång och gav honom ett paket, hihi! efter att jag och daniel hade dödat några zombies drog vi hem till honom och vid sex-sju kom fröken backström hit och bjöd oss på en grym cheesecake i inflyttningspresent till daniel. så kvällen har alltså bestått av elin, cheesecake, julmust, daniel och greys anatomy! grymt slut på helgen :)

nu kallar sängen, sleep tight :)


















hoppas din dag var bra pappi, jag älskar dig!

Greys Anatomy!

ljuva, ljuva torsdagskväll utan plugg! den här veckan har varit lite småjobbig alltså. idag skrev jag prov i svenska, och jag skrev, och skrev och jag skrev, tills jag fick ont i hela armen. då fortsatte jag att skriva lite till. så ja, denna kväll har ägnats åt mys och en massa greys anatomy tillsammans med min bästa daniel. morgondagen bjuder på lite skola, och sen fredagsmys, tacos, godis & idol. nu kallar duschen! :)

.

idag slutade jag halv två och daniel har äntligen fått den, gud vad jag är lycklig!
mindre lycklig blir jag av att jag måste plugga svenska som ett as.

hej då!

RSS 2.0