20 frågor


Bara för att jag har så otroligt tråkigt snor jag denna av Sofia...

1. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på?
Håret, lugnt! Visst kanske det inte syns, men naturligt har det noll volym och är jobbigt vågit.

2. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?

Jadu.. Det är svårt, för det beror ju på vad jag vill göra i framtiden. Fast, jag tror nog att man kan göra i princip vad som helst i Australien, så det får det bli.

3. Finns där något du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med?
Något jag varken får tillfälle, tid eller har råd med är att åka utomlands och göra en massa kul precis när jag vill. Ett privatplan och ett hus utomlands, ja tack!

4. Vilka är dina TRE favoritbloggar?

Eftersom Elin, Anne och Alisas bloggar ligger överst på mina länkar är det nog dem som jag oftast läser

5. Prenumererar du på någon tidning?
Jag och Daniel prenumererar på M3, love it!

6. Vad fick dig att börja blogga?
Det var nog mitt minskande intresse för bdb som fick mig att börja blogga. Sen är det ju rätt nice att ha delar av sitt liv uppskrivet och samlat på ett ställe, så jag kan se tillbaka på det :)


7. Har du några stora planer detta år?
Jag och Daniel ska ju till London 9-12 december, det är den största planen jag har i år.


8. Köper du helst "köbekaugor" eller bakar du hellre själv?
Jag bakar nog hellre själv.


9. Till vilken organisation/fond skulle du skänkt 500kr/månad om du vore tvungen?
Någon som gör att tjejer/kvinnor i u-länder får en bra utbildning, det skulle nog lösa en hel del.

10. Vad för sorts husdjur har du haft genom hela din livstid/har du just nu?
De husdjur som vi har haft men som är döda nu är två fåglar, två marsvin, två råttor, vandrande pinnar, en katt och så hade brorsan sköldpaddor. Just nu har vi två katter och en djävulshund.

 

11. Om du hade en tidsmaskin, till vilken tid skulle du då åka?
Antingen tillbaka till den tid jag var i 6-9 års åldern, bara för att se hur det var. Annars till framtiden, kanske 10-20 år framåt.

12. Vad är det mest onödiga du har köpt?
All elektronik som jag köper, tröttnar på och säljer vidare. Har förlorat hur mycket som helst på det. Men ja, that's me. Sen köper jag en hel del onödiga kläder som jag aldrig använder också.

 

13. Vilket ämne i skolan är för dig det värsta?
Hm.. jag har faktiskt inget hatämne. Men just nu är geografi rätt trist.

14. Har du några inplanerade resor det här året?
Jag har ju varit i Filippinerna och Italien i år, och ska till London i december. NICE :)

15. Berätta 3 saker som dina läsare antagligen inte visste om dig? ;)
- Jag kan bli helt crazyknasig och blir därför ibland kallad "problembarn" av mina föräldrar, men bara på skoj. Hoppas och tror jag... hihi!
- Oftast är jag bara hemma högst tre dagar i veckan.
- Ingen person i hela välden känner mig, på riktigt.


16. Bara måste ställa denna fråga; Läser du Blondinbellas blogg?
Lite då och då. Jag tycker hon har för mycket text och orkar oftast inte läsa igenom allt :p

17. Är märke viktigt för dig, vad gäller kläder?
Jag försöker att intala mig själv att det inte är det, men helt ärligt så är det det. Jag har försökt att köpa flera jeans som inte har något speciellt märke, men det slutar alltid med att jag aldrig anväder dem. Jobbigt för ekonomin...

18. Hur länge har ditt förhållande du har just nu varat, ELLER; hur länge har du nu varit singel?
Snart 10 månader med Daniel

 

19. Svär du ofta?
Tyvärr, ja.

 

20. Var i Sverige har du din absoluta favoritplats?
Öland är grymt på sommaren :) Sen är Mediamarkt ett paradis också, hihi!


jävla skit

suck säger jag bara. nu ligger jag här igen, i sängen utan att kunna göra något. hela benet värker och så fort jag rör mig känns det som knivhugg i knät. mm, ni förstår kanske att handbollsträningen inte gick så bra igår. jag var helt otroligt uppspelt, nervös och livrädd innan och under hela träningen, men det gick ändå helt okej för att vara första gången som jag höll i en handboll på nästan två år, och dessutom med klister! i slutet av träningen spelade vi match, och efter att jag hade lyckats göra ett mål skulle jag hoppa upp och skjuta igen, men så fort jag landade kände jag hur det knäckte till i knät och det gjorde helt sjukt ont, ondare än när korsbandet gick av första gången. så nu är det bara att vänta på att det antingen blir bra och läker av sig självt, annars hoppas jag på titthålsoperation så snabbt som möjligt, så jag kan få reda på vad felet är.

bläblä, inte kul. jag orkar verkligen inte med det här något mer :/ tur att jag har min mr d som stöttar mig i alla fall, puss på honom.


handboll?

gårdagen var lite annorlunda... eller? vid två åkte jag, daniel, mamma, pappa och tilda och tittade på linus handbollsmatch. slutresultatet blev väl inte det bästa, men brorsan var grym! otroligt sugen blev jag på att spela också, så jag funderar starkt på att åka och provträna lite i morgon! och ja, tiden efter det ägnade jag och daniel i soffan med två datorer framför oss, ehm... till klockan 08.00 på morgonen, då daniel gav upp och ville gå och lägga sig. mohaha! så förståeligt nog sov vi till kl 16 idag och sen dess har vi inte fått mycket uträttat. SKÖNT, det är så här lov ska vara. haha! :)


aj, mitt öga!

och ännu en dag är man sjuk. igår gick jag till skolan, mest för att jag skulle till sjukhuset och sen göra ett prov, ett prov som sen visade sig gå sjukligt uselt. på sjukhuset kollade de om en leverfläck jag har är cancer, någon (mamma) har nämligen skrämt upp mig rejält! dock var det inget farligt som tur var. något som jag också kollade upp på sjukhuset när jag väl var där, var mitt öga. haha! det sista jag gjorde när jag hade sminkat färdigt mig igår morse var att sticka en nål i ögat, som såklart började rinna som en tok och hela mitt fejja blev svart. ont som fan gjorde det också! farbror doktorn sa att jag hade ett sår på hornhinnan.

ikväll blir det inget partaj för min del. det blir en traditionell fredagskväll med tacos, idol och godis.  NICE! :)

pyss

sjuk k...

hej, idag är jag sjuk. halsont, huvudont och allmänt hängig. kanske inte så jättefarligt, men kände att jag vill vara frisk i morgon och på fredag, de sista dagarna innan lovet. i måndags jobbade jag på pappas jobb. direkt efter skolan vid tre drog jag dit och jobbade i fyra timmar till kl sju. fast än jag var trött efter en skoldag var det inte så illa, med friends i öronen går tiden ganska snabbt! efter det drog jag och daniel till gymmet. snacka om att jag somnade hårt efter det! 

nu ska jag nog lägga mig och sova lite, hejs! :)

ps. min snyggvedaniel är bäst! puss.

ikkkea

laptopbordsgrejs, spegel, smink- och smyckeslådor, andra lådor, stuuura kuddar, lampskärmar och lite mer smått och gott. det var vad som inhandlades idag på ikea. jag, limpan och mamma drog till linköping rätt tidigt i morse. vi gick först ett varv i ikanohuset i jakt efter en jacka till mig, men icke. linus däremot köpte en grym tröja och ett par grymma skor, GRYMT! på hemvägen stannade vi på mitt älskade mediamarkt där jag bytte mina hörlurar. rätt så great! ikväll ska jag ta det otroligt lugnt, kanske fixa med lite sånt som måste fixas.

update några timmar senare...
glömde visst publicera det förra förut. nu har jag i alla fall fixat i min garderob, my brand new walk in-closet. NICE!



joggi joggi

Idag har jag pluggat asset av mig, dock inte så smärtsamt eftersom det var rätt intressant läsning. Efter det drog jag ut i kylan och sprang ett varv. Otroligt skönt. Otroligt jobbigt. Nu ska jag sitta här till kl 22 (det har nämligen införskaffats en hel del nya regler här hemma medan jag varit borta) och sen ska jag plugga lite mer. Geografiprov i morgon ffs!

Pussnatti så småningom :)

Bowla sönder

Idag hade vi två lektioner, sen tog jag och Emelie bikesen och cyklade i en förjävlig motvind upp till gamla goda Grosvad, eller ja.. O'learys då. Där bowlade vi med klassen eftersom vi hade våran första del av vår klassdag. Efter två tuffa och intensiva serier slutade det med att klassens bowlare #1 blev Robin, jag kom tvåa och Elin trea. Rätt grymt! Efter det cyklade jag hem mot Lotorp. Ujs vad länge sen det var som jag cyklade den vägen allså, den väg som jag i princip cyklade varje dag fram och tillbaka förr.

Idag ska jag vara här hemma en hel dag och natt vilket jag senast var i lördags/söndags, så det var ett tag sen. Hade tänkt att plugga endel och sen bara ta det lugnt, men först ska jag äta mitt otroligt goda mellanmål som jag alltid åt förr och som jag har saknat, MUMS! hihi.

Inget slår Special K, vanilj yoghurt och hallon

 

Förresten har jag glömt att lägga in en bild på
min (vänster) och Daniels (höger) pannkakstårtor, hihi!

De ser inte särskilt goda ut, men de smakade great!
4-5 pannkakor med grädde, nutella och banan emellan, YUMMIE!


skövlan

hej. jag sitter i skola. i biblioteket. jag är hungrig och trött. emilia är seg från matten. hon gör så att jag svälter ihjäl. jag vill läsa en bok. en fantasy. på engelska. tips? jag saknar daniel fastän det bara var tre timmar sen som jag träffade honom. nu ringde emilia. nu ska jag äta blodpudding. mums! jobbigt inlägg va? hej då.


daz weekhent

Fredagskvällen ägnades åt idol, tacos och 9-månaders mys. På lördagsmorgonen drog jag och Daniel till Firret och körde ett otroligt segt gympass. Efter det tog vi med Linus och Tilda till stan. För mig blev det bara en randig tröja och ett linne inhandlat, inte så lyckat eftersom jag är i desperat behov av en jacka. Däremot fick jag Daniel att köpa endel, så dagen blev lyckad ändå! På kvällen tittade vi på matchen och sen på G.I. Joe, verkligen üüüüübercool film! 8-) Idag har vi varit i ständigt iskalla och blåsiga Igelfors och tittat på när Tilda spelade match med Östgötalaget.

Nu åt jag precis vääääärldens,  världens starkaste nudlar. Två tuggor fick jag i mig, sen funkade det inte längre. Fick gurgla vatten i 10 minuter. Annars ska jag fixa iordning mig nu, sen dra till Daniel.

Pyss på er!

lovely friday

älskade, älskade fredag! idag börjar jag kl 12. eller ja, egentligen inte.. så länge indianen är kvar är mina skoldagar lite varierade. i alla fall, det blir a classic friday för mig och daniel så att säga, hemma hos mig med tacos, idol och gottegrejer. mums! efter skolan ska vi till gymmet också. det var allt jag hade att säga, tack för mig! :)

I <3 BLOGG

Jahopp, som vanligt är det segt här i bloggen. Har dock äntligen fått internet hos Daniel, så det kanske kaaaanske blir lite fler inlägg nu. Men bara kanske! Fast helt ärligt vet jag inte vad jag ska skriva om. Det jag gör om dagarna är att vara i skolan skola, gymma och plugga, och det tycker inte ens jag är kul, så varför ska jag tråka ut er med det? Jag sitter i alla fall hos mitt gull brevid mitt gull och pluggar nu, vill bli klar så jag får ssssssspelllalala! Abstinens, nej nej.

 

Sen var det ju Italienbilderna också.. Dock inte mitt fel, det är min otroligt sega syster som måste godkänna dem. Bara därför lägger jag in en Italien bild som hon är med på, hihih. TILDA, sluta sega!

 

PUSS!


RSS 2.0