j, e & e - enjoy!


bästa bästa gaston!

london calling!

och så var flygbiljetterna bokade, 9-12 december drar jag och daniel till london på en liten weekend resa! vi har inte bokat boende än, men det löser sig väl så småningom. jag är hur taggad som helst! jag har alltid velat vara i en storstad som london vid julen, and now finally! dessuom har jag aldrig varit i england förr. eller.. jag har mellanlandat där 10 gånger, men det gills ju inte riktigt. sooo, i'm happy!

london, here we come!

 

dessutom är det ju skapligt skönt med studiedag i morgon :) puss!


letters of love

jag och mammar har plockat ur min garderob, grymt mycket grejer var det i den! hittade en massa kul också, som gamla kärleksbrev och skolfoton från lågstadiet. hur sött som helst!

i den här lilla garderoben fanns en gång...

 

...så här mycket grejer!

ändå ger inte detta en rättvis bild av hur mycket stuff det egentligen var!
ni kan ju bara tänka er hur stökigt det var där inne...


Grattis älskling!

Tusen pussar och massa massa grattis till min Daniel som blir en stor pojke idag, hela 20 år! Jag firade honom lite smått i morse med två paket, en t-shirt och snarkspray. Snarksprayet var iofs lite mer för min skull..... 8-) Hihi. Sen fick han varm banan med choklad till frukost, gött! Vid fyra drar jag och päronen till Rejmyre för att äta tacopaj med hela Danielsläkten, gött det med!

jag älskar dig helt galet mycket!


födelsedagsfirande

Nu har precis familjen Larsson+Bengt åkt här ifrån och jag är trött! Vi firade Bengt som fyllde 70 år för någon vecka sen. Det blev en massa god mat, lite lekar och tillslut Guitar Hero. En riktigt trevlig kväll faktiskt!

Förresten så kommer det lite bilder från Italien snart, så fort mina små små små syskon har godkänt dem. Haha!

God natt, puss!


Slänger upp en bild från Spanien 06 när vi var där med Larssons.


weekend

pju, en hård vecka är snart över. dock har jag två lektoner kvar, så snart ska jag ta bussen till skolan och bli av med dem.  efter det blir det att köpa godis och sen gå till gymmet med daniel! najs bajs. ae, nu ska jag dra upp honom ur sängen och gå ner och äta frulle.

PUSS! :)

Damn you number 36!

Igår 7 am kom Daniels mamma och bror till Lotorp för att hämta upp mig och Daniel för att åka till staden där alla är glada: Götteborj! I andra bilar åkte också Pelle, Tilda och William, Daniels morbror och hans son, Daniels moster, hennes man och Daniels kusin Linnéa, så vi var en del! Väl framme vid liseberg fick vi shocken eftersom vi hade förväntat oss att det inte skulle vara så mycket folk där, nu när säsongen är slut och allt, men i själva verket var det huuuuur mycket folk som helst! Men inte gjorde det något, dagen blev great ändå! Vi åkte några karuseller, sen gick jag och Daniel till spelhuset istället, hihi! När det stängde vid 22 åkte vi hemåt. Bra dag, bra dag! :)


Jag, Daniel,Krille & Linnéa i Balder!


bajsbulle

var hälsade! snart är min första hela skolvecka i tvåan slut.. eller nja, egentligen inte. två pain in the ass-dagar kvar är ju ändå rätt mycket. så ja, det jag har lagt hela min energi åt den här veckan är helt enkelt bara till att överleva. tur är ju i alla fall att jag har mina tre helt crazy bra kompanjoner, the whole gang is back, så att säga.

annars så har jag och daniel vår 8-månadersdag idag vilket känns grrrrrreat! i love you.


puss på dig!

 

they came, they left, they returned


 

 

 

 


Hey ya!

http://www.youtube.com/watch?v=bXGqfmUsE7M

Grym!

God morgon!

I fredags efter skolan tog jag bussen in till stan där Daniel mötte mig, han pluggar ju där nu för tiden. Vi gick och käkade lite tacos uppe i det där kupolstället och efter det gick vi ett varv på stan. Åååh, jag blir helt galen! För en gångs skull fanns det massor jag ville ha men som jag inte ens provade eftersom jag vet att jag inte har pengarna till att köpa det, datorn gick ju på en del... Men lite blev det i alla fall! Jag köpte ett par jeansleggings, eftersom jag har ett väldig stort behov av jeans just nu, men inte pengarna till ett par. Sen köpte jag också en skjorta. Mycket nöjd! På kvällen var det ju skolfest, men jag bytte ut den mot mys med Daniel :) Och nu ska jag plugga lite, jippie!

/elin

back to reality

efter 10 jättebra dagar i italien landade vi i sverige i natt! kul att bli bemött av ett så bra väder. yey! åkte i alla fall direkt hem till daniel, såklart! jag bara ler när jag tänker på hur glad och uppspelt jag var att få träffa honom :) sen träffade jag ju massor av sött folk i skolan också som jag har saknat, inte helt fel det heller. men annars är allt skit, så det så!  skolfest i morgon också ju, som jag fick reda på idag. blir det något? njaaaae! :/

nej, nu ska jag tillbaka till daniel. lägger in bilder och skriver lite mer om resan när jag har tid. men summa summarum om resan: DEN VAR GREAT!!!



sniggt hopp!

puss!

RSS 2.0