Oh MAN!

Men, vad ledsen jag blir.. Såg nu att ett inlägg jag skrev för ett tag sen inte har publicerats, och dessutom har en massa text försvunnit :C Aja, jag skrev i alla fall lite om mitt sommarlov, om hur det både har varit väldigt dåligt men också väldigt bra med många nya och härliga vänner! En massa utgångar, häng, träning och så en sväng till Stockholm har jag bland annat hunnit med, riktigt härligt! Skolan har ju dock börjat nu och jag är inne på mitt sista år vilket känns både sjukt bra, men även lite läskigt. Jag ska i alla fall försöka göra detta till ett grymt bra år :)

Om jag ska prata om den närmsta tiden var jag ute på Hugo i fredags med bl.a. Emelie som hade sin "utgångsdebut". I går låg jag död i princip hela dagen, men på kvällen fick jag en nytändning och drog till Skogsröjet där jag träffade en massa härliga människor. Mustasch i regnet var underbara!

Jag har även startat en ny, för tillfället anonym blogg, vilket betyder att jag kommer ägna ännu mindre tid till den här bloggen. Great loss, ha? :D Nej då, jag tror att ni mina 20 läsare klarar er, hihi.


STOCKHOLM


Just press "delete" for God sake!

Jahopp, då var det dags att formatera den stationära efter att den varit full med virus i snart en månad. Jag har raderat många album och bilder. Inte alla, det gick bara inte. För jobbigt. Konstigt nog. Eller kanske inte så konstigt? Jag vet inte.

 

Helgen har i alla fall varit grym. Axels sista kväll i Finspång på ett år resulterade i en helt sjukt bra kväll på Hugos med en massa bra folk. På lördagen var jag ansvarsfull och skjutsade ett gäng fyllon från Grytgöl, på hemvägen tog vi en liten omväg till stan för att käka glass. VÄRT! Igår blev det fotboll med Ida och David på O'learys, därefter gym. I morgon blir det förhoppningsvis Stockholm med ett gäng göttiga människor :)

Bildbomb från 30 juli!








Long time ago, as usual! Ett flertal utgångar, häng med bra folk och en himla massa gym har jag hunnit med sen sist. Ikväll har jag inte bestämt mig för vad jag ska göra. Kan åka till stan och ta det lugnt med bra människor, kan dra till gymmet och sen ha en mysig kväll här hemma. Ja, jag får se vad det blir. I morgon håller jag i alla fall tummarna för ännu en utgång :)

Nepps, nu ska jag dra mig till gymmet. Ha det bra :)




RSS 2.0