nu kör vi!

Elins debut på Otten, nu hoppas jag fan att det är något att ha! :D SES DÄR!

This is so much better


Hur är detta möjligt? Jag är trött klockan tio i två. Weird. Efter ett segt och tungt axel/ben-pass på gymmet tillsammans med brorsan segade jag så småningom iväg till en saknad gammal vän och jag säger bara: fy vale vilken lya! Stort, fräscht och snyggt, precis som det ska vara! Scrubs, te och snack bjöds det på där.

I morgon ska jag och Linus eventuellt in till stan där jag ska skaffa mig en ny älskling och lite kläder, efter det ska jag vandra över till andra sidan Lotorp för att laga god mat. Kanske drar jag till med en utgång också, men jag har inte riktigt bestämt mig än. So long guys :)

Suit yourself


Filmen igår var bra, men skum och komplicerad. Hur spännande som helst i vilket fall! Nästa film jag vill se är The Sorcerer's Apprentice, eller Trollkarlens lärling som den heter på svenska, det kanske till och med är någon vänlig själ som vill se den med mig ikväll? Igår var jag som vanligt vaken till klockan 3 och i morse sov jag som vanligt till klockan 13. Hur skönt som helst! Jag har kommit in i ett rätt härligt mönster om jag får säga det själv. Jag sover somsagt till klockan 12-13, och det är även då alla bra tv-program börjar, så som Masterchef Australia, mitt nya favvoprogram. Sen kollar jag på dem till kl 16, varefter jag drar till gymmet och lyfter lite skrot. Efter det har jag hela kvällen och natten på mig att hitta på något kul :)

Förresten kanske jag lämnar den här bloggen för ett tag (igen) för att starta en ny sorts blogg som jag troligen kommer vara lite mer intresserad och insatt i, men vi får se vi får se....

Didn't I told you so?


Long time ago you guys! De senaste veckorna har varit otroligt händelserika med en himla massa känslor. Jag har varit på munken in the park med Ida, campat i Skåne, umgåtts med en massa vänner, kört på en utgång tillsammans med min kusin, varit i skärgården med en massa härliga människor och lyssnat på en grym trubadur. I helgen ska jag och lite folk troligen ner till Öland och joina alla Sonstorpstjejer på logdans, hur grymt som helst! Snart ska jag iväg till gymmet och efter det blir det bio, Inception! Jag hoppas den är lika bra som jag tror :)


Headbang even though you are tired


Hahaha! Hur cool är inte han på en skala? ^^

The klipp

Fika, skratta, se några avsnitt Greys, köpa GC, gymma och spela - det är vad som står på tapeten idag. En ganska lugn och skön dag må jag säga. Igårkväll var jag hemma hos Ellen med en massa tjejer från hennes klass plus Amanda och Caroline. Jag har saknat Amanda och Ellen sjukt mycket, så det var riktigt nice att få träffa dem. Allt folk drog hem relativt tidigt, men jag och Ellen satt kvar tills sent på natten och pratade om allt mellan himmel och jord, den tjejen är allt bra alltså.


Ett av mina bästa sommarminnen ever.
Klippan med Sofia, Ellen och Amanda för att antal år sen.


P&L

Efter att jag och Daniel var på Peace and Love en dag förra sommaren lovade jag mig själv att aldrig åka på festival igen. Det var inte det att det var tråkigt eller så, jag hade det ju hur bra som helst med min bästa, utan jag kände mest att det inte var min grej riktigt - pisslukt, öllukt, fulla människor överallt. Dessutom var vi ju så trötta efter bilfärden upp. Men vet ni vad? Jag tror att festivalhataren har totalbytt inställning! Efter att ha kollat på hur många P&L bilder som helst kan jag inte göra annat än att ångra sönder mig att jag inte tog tag i det och drog upp. THE KOOKS, liksom, THE KOOKS! Hur kunde jag missa dem?! Aja, det är bara att hoppas på att det är minst lika bra band nästa år och att det är fler folk som är sugna på att dra dit då, efter studenten och allt :)



Here we go

Fy vale vad jag är dålig på att blogga. Fy vale vad jag tycker att det är tråkigt att blogga. Idag var det sista dagen på jobbet, eller ja.. ska jobba någon halvtimme på måndag också, för att jobba in midsommarafton. Det var i alla fall sista dagen med min underbara städtant Paula. Hon hade köpt en massa godis och ett gulligt tack-kort! Jag vill inte sluta, skulle kunna jobba så här i flera veckor till :(

Ikväll åker mamma och pappa till skärgården, så då blir det FF hela helgen, hihi! Jag och Daniel ska mysa och käka tacos ikväll (ovanligt) och i morgon ska jag steeeeka och på kvällen blir det utgång.

Pöss

RSS 2.0