gäddjävel

De senaste dagarna har jag myst ute i Grygöl med en massa bra folk, myst med Daniel, jobbat och tränat. I förmiddags var jag och Daniel ute med båten. Han lovade mig att jag skulle få en fisk. Fick jag det? Nej. Kom precis hem från en lång promenad, och vet ni vad? Min idiot till bror har fått upp en gädda. Så jäkla orättvist. Det enda jag har fått de senaste timmarna är skoskav, ont i knät och myggbett.

Nej, nu ska jag vara positiv! ...och lite nervös inför i morgon ^^



Where are you, John Blund?

Om det vore vardag skulle jag gått upp om tio minuter. Som tur är är det ingen vardag. Jag har inte somnat än och kl är 05.50. Jag förstår inte varför jag inte kan somna, Daniel ligger ju så varm o mysig och snarkar så sött i sängen. Jag har en teori om att det kanske, kanske möjligtvis kan ha och göra med att jag sov tre timmar kl 18-21 förut.. SMART! Snacka om att jag kommer sova bort hela dagen. Hoppas det är sol så jag kan ligga ute och sova. Probably not.




working nine to five..

I helgen har:
- vänner tagit studenten
- jag myst hos Mattias med en massa folk
- jag varit på hotellet och firat med alla studenter
- jag blivit sjuk


Inte så opti att bli sjuk passande till när jag ska börja jobba, men hittills har det funkat ändå. Jag jobbar tillsammans med två finskbrytande sköna städtanter, Barbro och Paula (alla som har gått i Lotorpsskolan minns nog dem) mellan 7 och 11. Inte så pjåkigt, men jobbigt är det! Stackars rygg och stackars mitt onda knä.


skolparty!

God morgon gott folk! De senaste dagarna har varit rätt innehållsrika. I onsdags sprang jag den obligatoriska orienteringen tillsammans med Hanna, vi ägde! Efter det tog vi bilen in till staden. Efter en hel del shopping, parkeringspanik och annat kul åkte vi hemåt. I går hade vi en kort klassdag med kubb. På eftermiddagen åkte jag till Ekmanska och firade Ida som tagit studentent, GRYMT! Därefter åkte jag hem till Josefin på lite förförfest och sen drog vi till Johan på förfest innan vi åkte ner till Nice på skolfest. En riktigt kul och lyckad kväll om man bortser från att musiken sög balle! Får hoppas att det inte är samma Dj på lördag, om jag ens pallar att gå ut då.

Annars säger jag grattis till min lilla bror som slutar nian idag! :)


(red)


Tjejernas final i Bergskas volleybollturnering 2010!

FAIL säger jag bara! Haha. Efter fyra helt otroligt härliga timmar med volleyboll, sol och härligheter märkte jag att solen faktiskt visst tog rätt bra, precis som alla sa....
Linnebränna+BH-bandsbränna+solglasögonbränna+röda lår = Elin i ett nötskal.

Så efter några timmars plugg har jag legat ute och försökt jämna ut brännan så jag får lite färg på ryggen också, och vet ni vad? Jag använde faktiskt solskyddskräm! ...vilket resulterade i 0% ökad brun färg.

För övrigt gick inte volleybollturneringen något vidare.. Som tur var vann våra kära klasskamrater hela turneringen!


v-v-v-v-volley

God morgon! Just nu sitter jag i Daniels lägenhet och bara slappar och har det skönt. Om sisodär 20 minuter ska jag cykla till skolan för att ha samhäll/kolla när killarna kör volleyboll. Kl 12 är det tjejernas tur och fy tusan vad nervös jag är, haha! Nae, men somsagt, det är en kul grej helt enkelt. Det värsta är att de flesta nog förväntar sig att vi kommer vara skitbra, eftersom vi är/har varit rätt seriösa och duktiga idrottstjejer allihopa. Haha, men vi får se hur det  går. Jag tror det blir en rolig dag i alla fall :)

Ikväll ska jag och Daniel åka ut med båten och fiska och bara mysa, riktigt härligt! Jag älskar dig D.

shock horror

Spanien 06



Fy vale vad det här är träligt. Det är världens finaste väder, studenterna festar och har kul och jag.. ja, jag sitter inne och måste plugga. Alla lärare som ger alla stora uppgifter så här i slutet av terminen borde få stryk!

Denna dag har i och för sig varit rätt underbar:
Sovmorgon
Kort matte
Slapp samhäll
Film på svenskan
Sluta kl 12
Volleyboll med bra tjejer
Gym
Cykla hem i det underbara vädret


I morgon är det volleyboll-turnering och jag dör, hahaha! Nae, men jag får se det som en kul grej helt enkelt. Nae, nu ska jag plugga, hörs!

fine, go have sex...

Vädret är helt underbart och här sitter jag och pluggar och lyssnar på Vänner. Fy tusan för skolan. Och träningsvärk i händerna har jag också efter all volleyboll igår, haha!

Nej, men jag hade väl inte mycket mer att säga än så. Ciao!




volleyboll

Franskaprov - check!
Franska läsförståelse - check!
Franska hörförståelse (HAHAHAHA!) - check!
Svenskaprov - check!

Nu är det bara den superstora historia/samhällsuppsatsen, geografiuppsatsen, engelska nationella prat och engelska short speech kvar, sen är det klarrrt! Fy vad mycket det lät som när jag skrev upp det :/

På fredag är det volleybollturnering och jag taggar redan nu. Volleyboll på idrotten och volleyboll med Elin, Vickan, Becca, Amanda, Mattias och Johan efter skolan idag. Skulle något grymt gärna vara med på fotbollen på måndag också, men det fanns inte riktigt lag till det..

Plugg - Promenad/Löpning - Mys med D står på schemat för kvällen.

RSS 2.0