mossbergs mekaniska AB

hej, det var länge sen! :)
de senaste dagarna sen i måndags har varit rätt hårda.
2180 identiska metallbitar som skulle gå igenom 3 olika processer i en maskin
2180 bitar med 4 var hörn som skulle gravas för hand
8x4 timmar utan någon social kontakt
8x4 timmar med huvudvärk
8x4 timmar med hörselkåpor
8x4 timmar med våta handskar och russinfingrar
8x4 timmar med en svidande näsa

fast så illa är det faktiskt inte, jobbet alltså! 
$$$ är dock det enda jag ser, annars skulle jag inte klara det.
har lyssnat på 1,5 ljudbok också. inte ofta man har tid med det!
new moon (andra twilight boken, som btw sög balle)
och så halva harry potter och halvblods prinsen.
nu är det bara i morgon kvar,  och då ska jag dessutom bara jobba till kl 12,
sen drar vi till smultronstället!!
ni kanske ser mig som  gnällig som knappt klarar
av att jobba i 5 dagar (vilket det kanske är...)
men jag säger bara: prova själva att göra det jag har gjort, så lär ni förstå vad jag menar.

idag har jag en "elindag", har bakat muffins!
skulle spela lite också, men jag har pajjat min dator.... typiskt mig.

mindre intressant och läsvänligt inlägg, men whatever som en vän till mig brukar säga :)

pussis!


hittade förresten en ganska gammal bild på pappas dator, eller ja, lite mer än 1 år.
SER NI MITT HÅR ELLER?! även fast det inte är jättelångt så är det ändå betydligt
mycket längre än vad jag har nu, och jag har inte klippt mig sen dess...........
jag blir galen. hårkontroll nästa!

jag lever!

gud vilken dålig uppdatering! jag tänkte köra på en lite sammanfattning vad som har hänt sen i söndags (då jag skrev sist och då även ida fyllde 18 år) måndag=tråååk. i tisdags tränade jag och hängde i daniels lägenhet, sen umgicks jag med ida och tittade film med eric. i onsdags var jag och daniel hundvakt, så vi gjorde lite god mat och efterrätt och myste. på dagen hann vi även till rejmyres marknad en snabbis! fredag-lördag åkte familjen+daniel ut med larssons till deras ö och fiskade kräftor och hade det väldans trevligt! och ja, igårkväll for jag och daniel iväg till robert som hade födelsedags fest, men drog hem ganska snabbt igen.

ja, där har ni lite. några helt okej dagar måste jag säga :) i morgon jobbar jag för första gången på hela sommaren! det blir på pappas företag i 5 dagar. jag kommer döööö.

idag:
[x] gå upp tidigt (så jag kan somna skapligt ikväll=orkar gå upp tidigt i morgon)
[/] göra något vettigt här hemma
[x] spela lite
[ ] städa mitt rum
[/] ladda ner och lägga in musik på mobilen
[x] äta käftor
[ ] gå och lägga mig tidigt


min pojkvän är en konstnär, rena naturbegåvningen!


puss på er! :)

thanks, i quess...

- i'm very happy we're going to have all the sex.
- you should be, i'm very bendy.


dagen har inte bjudit på allt för mycket. som vanligt sov jag och daniel bort halva dagen. efter några timmar som inte innehöll allt för mycket aktivitet gick vi ut i skogen med viggo. det var meningen att vi skulle plocka lite blåbär och göra något gott av dem, men istället hittade vi lite svamp. hm.. nu funderar jag på att ta mig ut i regnet och springa lite, eller i alla fall gå :)

puss!

Bridge to nowhere

dagen ägnades med min vän eric. efter att vi hade fixat lite hemma hos hans pappa bestämde vi oss för att bestiga den enorma kullen, mount loreberg. nej, men det var faktiskt ganska högt! dock skymde träden usikten lite granna, "jag ser inte skogen för alla träden", liksom! höhö. sen gick vi tillbaka för att göra lite mat, makaroner och köttbyllisar! storvinst till elin i yatsy också!  ja, en skapligt trevlig dag.


snart kommer d, jag saknar honom såå! :)

puss :)

upptäcksfärd

Uj uj uj vilket äventyr, haha! I morse bestämde jag mig nämligen för att gå ut på en promenad i skogen. Jag hade tänkt att gå min vanliga ruda, men så  bestämde jag mig för att vara lite modig vika av vid en annan stig, som jag aldrig gått. Jag säger bara: högt gräs,  kärr, ett instängt monster i en husvagn, en gubbe som  var nära på att skjuta mig och skallerormar  som ville äta upp mig! Det var en läskig, men äventyrlig promenad, hihi!

Resten av dagen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra med. Troligen det jag gör bäst: att ta det lugnt :)

Puss!


friends

hur arg, nere eller besviken jag än är så får friends mig ändå alltid att skratta!








michael jackson dance tribute, stockholm!

helt otroligt grymt, jag ryser!


innehållsrik dag.....

hej hopp! idag har jag inte mycket att skriva. gym och guitar hero har förgyllt min dag, daniel med lite i morse.

that's all for today folks, bye!

half a year, babe!

igår firade jag och min sötaste ett halvår med en tripp till smultronstället, riktigt mysigt  fastän det spöregnade och var kallt :) efter det åkte vi till stan och tittade på bio, the proposal! det var länge sen jag skrattade så mycket till en film, så SE DEN!
 en jättelyckad och mysig dag helt enkelt, puss! :)



mûbilthelefón

Fy vad jobbigt det är att inte ha en mobil alltså! Inte nog med att man inte kan bli kontaktad/kontakta andra lik lätt, utan bara en sån grej som att inte ha någon klocka vid sängen. Jag menar, eftersom jag låg uppe till klockan 4 i natt och såg färdigt de sista fyra gossip girl avsnitten, så vaknade jag i panik i morse för jag antog att jag sovit bort hela dagen! Vanligtvist är det första som jag gör på morgonen att titta på min mobil hur mycket klockan är, men eftersom jag inte har någon nu så flög jag upp ur sängen och gick ner för att käka frulle. Några minuter senare märker jag att klockan är 9 på morgonen, 5 timmars sömn på ett lov..... No' funniii!

Efter några extra timmars sömn gick jag ner och crosstraina framför Tyra Banks show och Make me a supermodel i en timme, och nu ska jag snart ta en snabbdusch innan jag cyklar asset av mig till min underbaraste :)

Nej, nu måste jag skynda mig! Puss :)


The OC

Är det någon vänlig själ som vill låna ut fjärde säsongen av The OC till mig och Daniel? :)


be quiet and just kiss me

alisas 18-årsfest i lördags. riktigt kul och väldigt trevligt att träffa alla igen!
fast ibland blir man ju bara förvånad... haha! tack för en grym kväll i alla fall, alisa!


igår gick jag knappt utanför mitt rum, utan höll mig där inne och tittade på tennisen, film m.m. hihi :)

annars kanske jag också ska säga att mitt sim-kort inte funkar, jag ska beställa ett nytt!
men ja, ring/smsa inte, utan skriv på msn eller ring hem istället :)

när man minst anar det...

...så impulsbokar mamsen en resa till italien! verkligen jätteuppskattat eftersom italien är ett av de toppländer jag länge velat åka till :) så den 23 augusti åker vi till sardinien i 10 dagar!



lookbook.nu

så ni vet är det här tredje inlägget på bara några minuter, jag ville dela in allt lite så det inte blir lika jobbigt för er att läsa ;)

i alla fall, den senaste tiden har jag varit inne på en sida som massor av er troligen redan varit inne på lookbook.nu ! även fast jag inte är någon sån som klär sig särskilt modeinriktat så är det rätt kul att titta på alla outfits, och lite idéer får man faktiskt :)  och något som är lite kul är att det såååå väl syns när en person är från sverige, jag ser det nästan direkt! jag vet inte om det beror på att de flesta har på sig gladiatorsandaler eller om det handlar om något annat, hihi. men kolla in den sidan, skapligt bra tidsfördriv!

the island

igårkväll packade jag och daniel på oss sovsäckar, korv, sittunderlag, fiskespön m.m. för att bege oss ut med båten. faktiskt så var det första gången jag körde en båt, så lite rädd var nog daniel, haha! :D egentligen hade vi tänkt att sova kvar på en ö, men när vi satt och myste/mös vid brasan gick tillslut myggorna till attack, så vi bestämde oss för att mysa lite mer, och sen åka hem istället, (något vi senare fick ångra!!) så vid 00.00 började vi åka hem, men när vi kört i några minuter la helt plötsligt båtmotorn av! så det enda vi kunde göra var att ro, och detta gjorde vi, i ungefär 1 timma och 30 minuter!

usch och fy.
men annars var det en helt otroligt grym dag :) egentligen hade vi tänkt att åka ut med båten idag med, men ni kan ju gissa hur det blev med det. haha! istället cyklade vi fram och tillbaka till finspång, köpte glass, spelade basket och så badade jag :)

bränd, javisst!

igår förmiddag åkte jag och miss felicia till udden för att sola, bada och snacka skit. efter fyra timmar liggandes med ryggen mot solen åkte vi hem, and guess what? min rygg hade blivit heeeeelt sönderbränd! och låren, och rumpan.... jag har sagt det förr jag har hört det förr, men ändå får jag anledning att säga det igen: att jag aldrig lär mig!


på tal om bränna.....

avslutningsmiddag 08


RSS 2.0