George W Fucking Bush

Yepp, det är han jag kommer ägna hela min dag åt. På tisdag ska nämnligen en historiauppsats vara inlämnad, och det är först idag som jag börjar skriva på den. Lycka till Elin, lycka till! Tur att det är bra väder så jag kan sitta ute på altanen i det sköna vädret och skriva ialf :) Något som är mindre kul är att jag har nysit/nyst (?) minst 20 ggr nu på morgonen. Äckliga jävla pollen...

Hm, vad har jag annars gjort de senaste dagarna?

I fredags åkte jag, mamma, pappa och Daniel och tittade på ett sommarställe bortåt Skiren. Riktigt fint och mysigt var det! Skulle vara riktigt nice om vi köpte det.Grillfester på g!

lördags (igår) var det ju grrrrrymt väder, så jag och Daniel försökte ta vara på dagen så bra som möjligt. Vi spelade lite boll med Viggo på baksidan, men vi blev så varma så vi gick ner till Playavidån för att bada (eller jag var den enda som ens funderade på det. d=största badkrukan ever). Dock var det så himla skönt i solen, så jag skippade att hoppa i ^^ Efter det gick vi ner och spelade lite fotboll, gööööör varmt, men kul. Sen blev det lite kortspel, rabarber/jordgubbspajs bakning, morsdagsfix, taccokäk, Robinson och skräckfilm.

Och idag har  har jag firat min söta lilla mor på morsdag. Av mig och mina syskon fick hon en tidning, blommor och en chokladtårta som jag gjorde till henne i gårkväll :)

Ae, now back to Bush. Bye!
Ps, lite bilder från helgen kommer kanske senare idag.

YEEEEY

så, nu äntligen kan jag berätta varför jag var glad igår!
SOFIABERT HAR TAGIT KÖRKOOOOOOOORT! :D:D
jag fick ett samtal igårkväll att jag skulle öppna dörren,
och där ute på vägen satt hon i bilen, utan någon vuxen :D
grattis igen gullet! (:

tänk om

ja, ibland får man tänka om. just i detta fall kommer jag tänka om mitt planerade ipod köp. istället för att köpa en ipod, ett skydd, ett "träningsarmband" och nya hörlurar, köper jag bara nya hörlurar och ett "träningsarmband" till min mobil. kanske även ett minneskort om det behövs.. mer pengar till sommaren! yeeey.

det var det jag ville informera er om! eller det var snarare för min egen skull, så jag inte glömmer bort min ekonomiska tanke och blir kär och köper en ipod ändå, för jag lovar er, det har hänt ett antal gånger. puss!


en suddig bild på klockan också ;D

jäkla pollen..

"ja usch, sitter och nyser om varannat, samtidigt som jag kliar sönder både ögonen och näsan. ae, pollen och mygg är nog det värsta med sommaren/våren......"

ja, det var så långt jag hann skriva innan jag i panik stressade iväg till skolan. i bilen fick jag dock ett samtal av emulia att vi inte hade någon franska, vilken skulle vara vår enda lektion. KUL att ha gått upp i onödan. men så mycket gjorde det faktiskt inte, skönt att komma upp ju. så istället för att åka till skolan åkte jag och mamma till posten och hämtade min mobil som äntligen är tillbaka! 20 dagar, HA! snarare det tredubbla, minst.  så nu har jag min älskade mobil igen, och den verkar fungera som den ska. skönt som tusan att slippa köpa en ny. istället ska jag nog lägga de pengarna på en ny ipod (ja, jag vet att jag "precis" köpte en, och sålde den en månad senare, men jag har ångrat mig igen)

sen gick jag, emilia, cissi, johanna och emma igenom marknaden några gånger. jag köpte faktiskt en klocka!

ikväll blir det nog mys med min :)


och josefin, filmen heter "september clues". finns på typ mininova och kanske piratebay :)

coolaste bruden i torpet, okkkkk?




WIIIIIIIIIE!

ja, vad glad jag blev nu! :D hihi.

idag har jag:
1. vaknat upp brevid världens bästa (och troligen världens mest morgontrötta)
2. åkt till skolan
3. chockats av ett nationellt prov i franska
4. avbrutit provet innan jag knappt hunnit börja
5. tittat på film på samhällen
6. gjort nationellt prov i matte a, del 2
7. tränat på aktiv
8. cyklat till d
9. gjort omelett
10. spelat guitarhero
11. åkt hem :(:(:(
12. gjort smoothie
13. bett mamma att beställa P&L biljetter (vilket hon också gjorde, wiiie!)

och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. sova, plugga, se på tv?
och hm.. jag måste ta mer kort, kom jag precis på! påminn mig om det! puss.

och-eeem, har jag berättat hur mycket jag tycker om daniel förresten? typ, såååååååå mycket. fast mycket mer. ok?

le future

egentligen borde jag plugga asset av mig nu, men har för mycket annat att tänka på, nämligen framtiden.

det finns inget jag längtar efter mer just nu än tills jag är över 18 och tills jag har tagit studenten. jag menar, det finns så himla mycket som jag vill se och göra, men som jag inte kan! det gör mig galen... och jag vet, "snart är du 20, sen 30 och när du knappt hunnit blinka sitter du där, 65 år och pensionär" & "lev i nuet blablabla" men hur fan ska jag kunna leva så som det är nu? att vara spontan är ju inte att tala om, för jag måste hela tiden anpassa mig efter skolan. och hur skulle jag ens kunna vara spontan utan körkort och utan att vara myndig? ae, gud vad jag avundas alla som tar studenten om några veckor. och jag vet, när jag är i 25års åldern kommer jag säkert ångra att jag längtade framåt i tiden, men det här är hur jag känner i nuläget.

när jag kan vill jag:
- åka tillbaka till usa,  "roadtrippa" från öst till väst, kanske stanna och jobba lite. kanske plugga?
- uppgradera mitt OW-dykarcertifikat till divemaster och bli dykinstruktör i t.ex thailand
- åka tillbaka till australien, jobba lite? kanske plugga?
- åka till mitt, i nuläget, drömresemål: sydafrika
- resa runt i europa, helst till städer som paris, rom, athen, london, dublin, madrid..
- se massor konserter
- hoppa fallskärm & bungyjump
...and LOADS and LOADS of other fun stuff


jobba i australien?               plugga i usa?                    bli divemaster?

WHY WHY WHY?!

ja, det är så jag tänker ibland. eller rätt ofta. varför liksom?

just nu sitter jag och surfar runt lite samtidigt som jag lite då och då vrider huvudet 45 grader och tittar på fotbollen, 1-0 till barcelona vare ja! bra eller dåligt? jag vet inte, jag bryr mig inte. annars så har jag varit i skolan idag, inte så värst många lektioner.

texten nedan är helt onödig, slösa inte er tid genom att läsa den! när jag hade skrivit klart frågade jag  till och med mig själv varför jag ens skrivit det, och kom inte fram till något vettigt svar. haha! men jag vill ändå inte radera allt när jag skrivit så mycket. hihi!

och eftersom jag inte skulle göra något speciellt idag, förutom att kolla på när b-laget spelade match, så tänkte jag plugga lite. historia var ämnet och uppgiften var "skriv en uppsats om en valfri historisk händelse". aaaah tänkte jag! vi kör på 9-11, det är ju intressant. sökte runt lite, hamnade på youtube. blev som fastklistrad framför skärmen tittandes på videor som handlade om att 11 september attentaten egentligen inte var ett terrorattentat, iaf inte från al-Qaida. laddade hem en film på 1,5 timma om det hela. tittade på filmen och kollade på klockan: oups, b-lags matchen har redan hållt på ett bra tag, jag skiter nog i den. tittar färdigt på filmen och kommer därefter fram till att jag nog inte kan skriva om 9-11, speciellt inte nu när jag inte vet vad som är sant eller falskt. så nu måste jag alltså komma på ett nytt ämne att skriva om. kanske tsunamin? kanske geroge bush, så får jag med lite om 11 september ändå. hm.. we'll see, we'll see.

usch, sämsta blogginlägget någonsin! puss ;)

flathead

Ibland har rubrikerna en mening, men idag är det inte så.
Helt enkelt en rubrik på en av The Fratells låtar, grymt bra band!

Somsagt kommer jag och Daniel förhoppningsvis och  troligen åka till Peace and Love fre 26/6  och titta på några band. Helst av allt skulle jag åkt både torsdag och fredag (torsdag=THE KOOOOOOKS!!!) men eftersom det blir så dyrt drar vi bara på fredagen, pga att det i helhet är bättre band då (även fast inga kan slå the kooks)

Bl.a kommer dessa band och artister spela på fredagen:

Mando Diao


Peter Doherty


The Sounds


Turbonegro


och en massa andra helt ok band! :)

var fan är john blund?

ja, jag skulle verkligen behöva träffa honom nu, för jag är hur pigg som helst!
någon annan som jag också mycket gärna skulle vilja träffa just nu är min mr d.


nauseous

mm, fy. det här blir ingen bra natt. ingen daniel, och massor att fundera på. ska jag sluta helt? fortsätta? eller börja om från början? kommer det funka? vad kommer de tänka? kommer de bli sura? glada? eller kommer de bara tycka att jag är konstig? kommer jag ångra det? hm.. jag måste sluta bry mig om vad andra tycker.

annars har helgen varit helt ok :) igår sopade jag golvet med daniel och elin i monopol. mohahaha! hotell på norrmalmstorg och centrum är grejer det :D jag hamnade dock på en andra plats i poker. nybörjartur elin, nybörjartur! ;)  efter en  promenad avslutades en mysig kväll med OC.

i morse vaknade jag och daniel till toppenväder (som alla andra i sverige/östergötland antagligen) så vi skyndade oss ner till playavidån och solade. grrrrrrymt skönt! och vet ni vem som tog sitt första dopp då? jo, jag! :D  rätt skönt. senare åkte jag till aktiv och tränade, och nyss kom jag hem efter att ha tittat på a-lags match. 2-1 till kuddby, tyvärr :/

puss :)

eseaeje

för ett par timmar sen anlände bussen från stockholm till norrköping. dagen har varit riktigt nice, förutom lite äcklig sömnbrist och lite granna hunger. blev inte mycket köpt av mig, men lite iaf! berättar mer i morgon, när jag har sovit ut lite. nu blir det gossip girl.

btw, tack sofia, ellen, josefin, amanda, emilia och emelie för en grym dag. ni är grrrrrreat! :)

pyssen

....

fy fan för 3 timmars tänkande och 2 timmars sömn
ae, nu drar jag till stockholm med tjejerna! ciao

i recognize that fragrance...

i förrgår efter ett mysigt bad satt jag och d uppe ett bra tag in på natten och skrev på vår "to do summerlist"!  100 punkter kom vi upp till, men fler blir det. Kan dela med mig med några av punkterna.

1. Åka till Peace & Love
2. Åka till Liseberg
62. Äta minst 50 glassar
88. Få Elin att se en hel skräckis utan att blunda
100. Vinna över 100 kr på en lott

hihi, det blir kul att se hur många av punkterna vi klarar firra under sommaren!
jag känner i alla fall på mig att det blir en bra sommar :)

igår åkte jag och emilia in till stan med madde, elin och rebecca. skönt att få skjuts in, buss är ju inte det roligaste. väl inne i stan gick jag och emilia själva, och vi var seriöst inställda på att klara vårt uppdrag "mission väska"! vi kom överrens om att inte ens kolla på något annat förän vi hade hittat varsin väska, och efter några timmar var det gjort. jag köpte även lite trosor, leggings och en plånbok :)

denna väska köpte jag, fast i svart:
på den svarta syns indian-stilen lite tydligare :)


på kvällen åkte jag till daniel. hade verkligen, verkligen, verkligen sett fram emot att spela monopol med honom och jesper, men jesper svek (om du inte har dåligt samvete nu jesper är du mer känslokall än jag) så jag och daniel bestämade oss för att gå ner till filmis och hyra en av mina favoritfilmer,"wanted", istället :)

och nu sitter jag hemma, ska nog plugga lite och fixa med sånt som jag inte vill/hinner göra när jag umgås med d. saknar honom dock redan, he's like heroin, så att säga

by the way:
STOCKET I MORGON MED MASSA SÖTA TJEJER! LÄNGTAR!!!!!!

Daz flügenfischke

Sorry för den väldigt dåliga uppdateringen, men jag har haft bättre för mig helt enkelt ;)

Fredag:  Jag, familjen, Daniel, Larssons och Micke drog till säfsen för att fiska. Stannade minst var tionde minut. Kom dit på fredagskvällen, åt buffé och bara tog det lugnt :)

Lördag: Uppe med tuppen (njaaaa, men nästan) för att åka och fiska i som små dammar. Rätt fränt faktiskt. Det var som flera små sjöar med bryggor hela vägen runt. Stackars Daniel som inte kunde fiska,men jag ägde iaf flugfisket! Haha! Nja, men det gick helt ok! Flugfiskade för första gången, dessutom med pappas äckliga blytunga spö som gjorde blåsor i mina händer :( På kvällen blev  det ESC, och min älskling (rybak) vann!!!

Söndag: Åke hem ganska tidigt, men stannade i Örebro och käkade :) Sen vet jag faktiskt inte alls vart den kvällen tog vägen? Jag och Daniel somnade iaf till Harry Potter.

Riktigt mysig och lyckad helg tycker jag! :) Kommer massa üüüüüber intressanta bilder där nere sen (;

Och btw är jag ledig fram till måndag, YEY! :)


ett av de 10000 stoppen vi gjorde på vägen upp


någon snygg var trött i bilen på väg upp. bra sällskap, host!


flugfiskarn #1


stackars elin. dumma flugfiskespö.


micke fick en fisk! hahaha, bästa fotot.

någon satt och softade hela tiden


busiga!



så, nu orkar jag inte ladda upp fler. enjoy! (:


usch och blä

mm, gud vad trött jag är just nu! har suttit hur länge som helst och skrivit på historia. egentligen var det inte överdrivet mycket jag skulle skriva, men av någon anledning tog det väldigt lång tid.  suck.. inte nog med det, nu måste jag även läsa en massa sidor om klassiska ideologier innan jag går och lägger mig :( tur är det iaf att jag har sovmorgon till 11.10 i morgon, dock måste jag ändå upp  vid 6 för att fira farsgubben som fyller 41!

och innan kl 11 i morgon bitti måste jag även ha duschat & packat, för direkt efter skolan drar vi till säfsen och fiskar över helgen :) hoppas det blir en riktigt mysig och trevlig helg. de som ska med är familjen larssons+micke och hela min familj+daniel, så det blir nog nice :) jag ska försöka ta lite bilder där uppe också!

kul inlägg.. nja! men god natt på er iaf sötisar :)

12.05.09

idag är det tisdagen den 12 maj och i morgon fyller min stora lillebror 15 år! :)
idag efter skolan åkte jag till stan. egentligen skulle jag åkt buss, men tur som jag ibland har,  lyckedes cissi höra att jag skulle till stan och erbjöd mig en plats i deras bil, eftersom hon också skulle dit. jag gick omkring där inne lite med henne, men tillslut skiljdes vi åt. idag var en bra shoppingdag, mycket & billigt! det tycker vi om :) och vet ni vad? jag köpte faktiskt rätt höga heels! börjar bli lite halvtrött på att gå runt i sneakers när det är fest, så vi får se hur flitigt de kommer användas (: och just ja, idag blev det även besämt att jag och några tjejer drar till stockholm inom en snar framtid, grrrreat! :D

jeansleggings Vero Moda
2 st oversize tees (en svart & en vit) Vero Moda
tre par örhängen (svart, vit, lila) Vero Moda
2 par skor i gladiatorstil (ett par klackisar och ett par platta) Sko Punkten
spetts trosor H&M
hårinpackning H&M
strumpbyxor H&M


painnnnnn!

så, nu har daniel åkt hem :(:(:( och det är nu okej för mig att gnälla lite. hihi! men usch vad ont jag har i min axel alltså :/ eller alltså, inte otroooooligt ont, utan mer läskigt ont, eftersom det verkligen känns som att det är något fel där inne. om jag det inte är bättre i morgon ska jag nog åka och titta upp det igen. yes, jag är tjejen med otur!

nu ska jag forstätta fixa färdigt med min väst, eller vad man ska kalla det. det är iaf en vit lite längre cardigan som jag klippt av ärmarna på :) får se hur det blir. om den blir dålig gör det inte särskillt mycket, eftersom jag ändå aldrig använder den :p

pussen!

smygfotografen elin, mohahah! snygg kille med robotarm

hey there!

hellu, såg precis att det var ett bra tag sen som jag skrev! det beror mest på att jag har varit upptagen med att ta han om daniel som, som ni vet, har opererat axeln. så det har blivit väldigt mycket film/serie tittande :) igår var jag även och firade mina kusiner som har fyllt 20 år och 18 år :)

igår hade jag och daniel varit tillsammans i 4 månader btw, den ni! ;D

idag blir det troligen plugg och så ska jag kanske städa lite granna.

puss!

en helt ny värld

jag får fler och fler läsare (även om det går sakta) men nu när jag precis läste igenom alla mina blogginlägg från och med december 08, så såg jag att jag hade mer kommentarer då. lite weird :) men men.

angående rubriken så glömde jag berätta en sak i förra inlägget, nämligen det att jag och emilia var på okänd mark förut idag i skolan, vi var vid bygg/fordon-avdelningen :o:o har aldrig varit där förr. helt sjukt, det kändes som en helt annan skola, dessutom var det väldigt stort :p haha.

nyss ringde d, han lät lite smått drogad. haha! morfin is the shit :)
ska väl snart försöka ta mig dit. puss på er!

you don't know anything about me

Usch, i morse var det verkligen segt att gå upp! Jag som vanligen flyger upp ur sängen hur tidigt det än är, just för att jag ska hinna med att fixa iordning mig, låg i morsen en hel halvtimme extra och halvsov. Inte vanligt må jag säga! Sen fick jag sälle av Daniel en bit till skolan. Han berättade att han hade köpt en Ben & Jerry glass åt mig!! (ja, det blir ju åt honom också då såklart) Jag som massa länge har velat smaka det! Mmmmm, den killen alltså. PUSS! :) Får bara hoppas att Jesper inte har hittat den i frysen och käkat upp den, då blir det inte roligt för honom! hihi.

När jag berättade om B&J glassen för Emilia blev hon lite avis, och när vi såg att ris & köttfärssås serverades i matsalen bestämde vi oss för att gå till b-hallen och köpa oss en Ben & Jerry glass. Wich heter den och finns att köpa bland "lösglassarna" hihi. Så vi delade på den till lunch. Mycket god, mycket mättande! :)

Sen köpte jag även lite candy till min sötnos, för han åkte nämligen in till norrköping och opererade axeln idag. Så det jag gör just nu är att jag sitter här och väntar på att han ska ringa och berätta att allt gick bra :)


Den mumsiga glassen jag och Emilia åt idag, mmmmm :)

äckliga jävla vider....

nae, riktigt så illa är det faktiskt inte, men fyyyyyy vad ont det gör alltså :(
andra/tredje träningen, och jag skadar mig! dock inte i knät, som man skulle kunna tro,
utan i axeln :( usch och fy, jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt, då dör jag.

snart kommer iaf min sötnos och ger mig en godnattpuss, det behövs nu efter lite tårar.
men snart är det jag som kommer få vara söt mot honom istället för tvärt om,
som det oftast är nu, hihi. för på onsdag opererar han sin axel! scary, men hoppas det går bra :)

puss och godnatt, så småningom :)

ge mig den tillbakaaaa!

ae, nu är jag trött på det här. jag vill ha min mobil tillbaka!!!
den har varit inne på lagning sen i slutet av mars, och det skulle ta
högst 20 dagar, nu har det tagit betydligt fler dagar än det :(
jag vill inte gå runt med min LG... hm, ja jag tror inte ens att det
finns ett modelnamn på den, bara LG helt enkelt. äckliga LG.
utan kamera, utan musik & med en krånglande nolla.



aja, nyss kom jag hem från gymmet. ikväll blir det fotbollsträning, YEY :)

puss!

Ooh La!

Denna långhelg har varit riktigt bra :) Jag har vaknat upp brevid min sötnos både i fredags, lördags och idag.
I fredags gick vi ut i solen och stekte.. Sen minns jag faktiskt inte riktigt vad vi gjorde mer? Haha :D
Jag var väldigt trött, så jag antar att vi tog det lugnt helt enkelt. Eller just ja! Jag övningskörde till Firret,
och Daniel åkte med! Fatta modigt av honom, men jag var bra :D Sen tittade vi på skräckis.

I går solade vi igen, det blev också lite äckelvatten-,vindruv- och chipskrig.
Jag älskar sånt, för jag vinner alltid :) Sen gick vi en långpromenad i skogen med Viggo, ts.
Efter det tittade vi när b-laget spelade match, massa skönt att sitta i solen :)
På kvällen kom Lotta, Anders, Frida och Emil över för lite grill- och Rockband kväll.
Alltid lika roligt, kramp i kinderna AB, haha! Jag och Daniel avslutade en bra kväll med
Boogeyman 2, och jag var LIVRÄDD! :| Usch vad äcklig. Tur att sötve låg brevid mig och
snarkade lika högt som en gräsklippare låter, och skrämde bort det otäcka monstret, hihi!

Nu borde jag plugga, men blir alltid så nere när inte D är här.
Och när han är här är det så svårt att plugga när han ligger i sängen och ser söt ut.
Men jag får väl ta mig i kragen och ta tag i detta nu.

Ciao! :)

det gör ont i mig, så mycket vill jag tillbaka.


gratzzzz emuliaaaaa!

gårdagen var riktigt lyckad faktiskt :p jag, hanna & felicia kom en timme försent till anne, men som ni vet: fint folk kommer sent. där var det redan en massa tjejer. vi grillade, sjöng, kollade på majbrasa och allt möjligt kul :) lite senare kom lite mer folk. ja, somsagt, en riktigt lyckad kväll! :D

och dessutom sjöng vi för emilia vid tolvslaget någongång, för hon fyller faktiskt 17 år idag! :D
GRATTIS GUMMAN, jag älskar dig!

bilder finns hos anne och elin b :)

RSS 2.0