schoolferre

sorry för att jag skriver så lite här nu för tiden, anledningen är att hela min dator är knäpp, så vi har formaterat om den, men nu är den ännu värre. :(

igår var det ju skolfest :) jag, amanda, sofia, caroline, magda, elin som är b, agnes, haidi (sorry om det både är fel namn och felstavat ^^) veronica och anne hängde i jerrys lägenhet först. mucho dans, sång och röda pussmärken. riktigt kul och mysigt (: efter ett tag drog vi vidare till alisa där vi bara var i några minuter, kändes det som i alla fall :p tillslut började den som alltid låååånga resan ner till centrum. trevligt inne på nice också, även fast det inte blev lika mycket dans för mig som det brukar. jag satt mest och pratade med trevliga människor hela kvällen!
tack för en mycket trevlig kväll tjejer! :)

och idag är det ÄNTLIGEN lördaggggg! vilket betyder att åkis kommer hem :D:D:D

das city

igår drog jag och emilia till stan. SOM ALLITD, fick jag emilia att shoppa järnet, hon som aldrig brukar göra det :D hihi. För min del blev det också en hel del, tänkte lägga upp bilder på det senare, men om jag inte orkar så kan jag ju iaf berätta nu: vitt linne, strumpbyxor,  levis byxor, helvita smala converse och VAX! My GOD säger jag bara, Emilia längtar, jag längtar inte :D Haha. Iaf, det var en bra shoppingdag. Jag hade planerat att köpa byxor för minst 1000kr och skor för 1000kr, men kom undan med både skor och byxor för sammanlagt 1200kr, schkapligt nice (:

Idag har jag i princip inte gjort något! Skolan, sen gick jag ut med Viggo, spelade Guitar Hero och nu tittar jag på Semester Svenskarna. SNACKA om att jag ska åka till Thailand och blir reseledare efter gymnasiet :) Eller ja, i alla fall resa utomlands och jobba. Kanske dykinstruktör. :)

miss you miss you miss you

skola träna plugga sova, what a life!

sovmorgon, as usual 
två lektioner
1 timmes lång tråkig föreläsning
aktiv = troligen överbelastat knät igen.......
installera Safari (eftersom jag har gjort något så att varken FF eller IE funkar)
Vara jättenöjd över Safari
Plugga
Plugga
Plugga
Äta
Sova

too many colours!

jag ska köpa en ipod nano hade jag tänkt mig, men det är ju såååå många färger att välja på! :o
jag är mest sugen på turkos eller grön, men även lila och kanske röd... gaaaaah, jag vill ha alla!
och så tänkte jag även köpa 8gig, men det finns 16gig. vad ska jag välja?
jag menar.. just nu på min mobil har jag ca 300MB låtar, haha! mer behöver jag liksom inte :p
men så tänkte jag om jag ville lägga in lite filmer, och de går ju på ungefär 700MB styck..

aja, skriv en kommentar om vilken färg ni tycker jag ska köpa! finns även enskillda bilder
på de jag tycker mest om på min bdb skriv en kommentar där med om ni vill :)

internet explorer 8 beta 2

idag har jag ägnat morgonen åt att fixa lite med datorn. jag har tagit bort firefox, och tagit tillbaka IE. Jag älskar Firefox, men eftersom nästan alla "random sidor" ändå öppnas i IE, så satsar jag på det ;D Btw, någon som har Internet Explorer 8 som vet om man kan byta skin? Eller i alla fall byta färg? If you know, tell me!  Jag har även pluggat Historia. Provet är på tisdag, ca 60 sidor+lösblad, och det är första gången jag tittar på det idag :| Ska nog även beställa grejerna från eleven.se sen. Kan lägga upp lite bilder på vad jag ska ha lite senare :) Nu ska jag nog lägga mig och titta på Hide and Seek och få lite nostalgikänslor. Jag såg den o Thailand år 2005 i ett mysigt AC-kallt biorum, miss it! :')

 

You belong to me

Som ni kanske vet så fick ju jag Spotify härom veckan. Det är alltså ett lagligt muskprogram och det är sjukligt bra! Det är bara att söka på vilken artist eller låt som helst, så är det bara att klicka och spela, utan att behöva vänta flera minuter på att låten ska bli nerladdad. Sure, "vilken låt som helst.." är kanske lite överdrivet, men typ! Sen fick jag tipset av David att typ synka Spotify med en annan sida som heter last.fm.  Last.fm är en sida som känner av vilken musik man spelar och sen letar den upp musik som man möjligtvis kan tycka om. Alltså musik som liknar den musiken man spelar i sin mediaplayer :)

Det står även vilken låt man har lyssnat mest på, och till min förvåning såg jag att jag hade spelat en låt 228 gånger! Det kanske inte låter så mycket, men med tanke på att låten som kom på andraplats bara hade blivit spelad 55 gånger så är det mycket. Så ja, nu sitter jag och lyssnar på låt #1, och den är underbar!!

Jason Wade-You belong to me


Canada's next top model

Sitter och tittar på det just nu, och WOW vilken klassskillnad mot ANTM. Kan bara tänka mig hur Stockholm's next top model är då xD Haha. Aja,  vaknade i alla fall ute i skogen men blev hemskjutsad tidigt. Bläää, en hel vecka :( 

She moves in her own way

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva om just nu. Kan väl säga att jag mår otroligt bra just nu, förutom att jag är trött.. Wonder why? DESSUTOM att det är ca 3 veckor kvar innan vi åker till Filippinerna. Ja, har inte mycket mer att säga nu, förutom att jag planerar ett inköp från både eleven.se och lyko.se :) hoppas jag hittar något nice.

"You seem unhappy. I like that."

Onsdagen spenaderdes med Jocke, Jesper och Åke ute i  skogen. Muuuums för daimtårta säger jag bara! Eller ja.. I alla fall innan den lilla American Pie händelsen, eller vad säger du Jesper? Och ja, annars idag har jag sovit och för ungefär en halvtimme sen kom jag hem från fotbollsträningen. Jag orkar inte gnälla, och därför berättar jag inte hur den var. Nu längtar jag i alla fall tills i morgon, och tills på fredag. Hoppas på lite röjj med fisen på lördag, but we'll see. Sen vill jag också träffa mina sötisar Emelie och Josefin med, såklart Emilia också, men henne träffar jag ju som tur är varje dag :)

sov så gott! :)

sugarplum, my sweet little sugarplum

mm, sugarplum är vad som har spelats i spotify nu i ett bra dag (med ett bra tag menar jag ca 1-2 dagar, jag tröttnar snabbt helt enkelt..) ja, som ni kanske läste på inlägget innan började jag inte förän kl 10 i morse. slutade sedan 11.55, ganska skönt :) drog till aktiv och körde, 2.5 timma :| fan, två timmar mellan bussarna så var tvungen att göra av tiden någonstans. träningsvärk nästa! nu "drack" jag precis upp min smoothie. hm, kanske ska berätta hur jag brukar göra, för har hört av folk att den är rätt god och främst nyttig och mättande.

aja, here it comes iaf:
Det här blir ungefär 3 st små glas eller 2 stora glas
1.Ta ca 1,5-2 dl  lättmjölk och häll i det i en mixer (det måste vara lättmjölk!)
2. Mixa mjölken tills den blir porös.
Tro det eller ej, men då har den ökat ca 3-4 ggr mot hur mycket mjölk du hällde i från början
3. Sen finns det två altenativ: antingen tar du ca 2-3 dl bär och en banan,
annars tar du ca 1 dl bär och en halv banan och har istället i lite vaniljyoghurt.
4. Mixa lite lätt så att det bara blandas.
Voila, ENJOY!

Haha, vad töntig jag känner mig med alla recept.
Men wtf, mer intressant än att höra om mitt liv hela tiden, right? :)

klockan 08.28 och det här är elin

bläääää, vaknade av mig själv kl kvart i sju! börjar ju kl 10, så ganska träligt.. idag börjar en ny termin, därmed även nytt schema! sovmorgon, inte sovmorgon, sovmorgon,  sovmorgon, sovmorgon säger jag bara (: Ao ao, annars har jag inte mycket att skriva om. Jag längtar INTE till lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag eller lördag, men till söndag längtar jag! :)

puss!

mixed feelings

i morse var jag uppe tidigt, redan kl 10! en timme senare kom evve och hämtade mig, så åkte vi till fotbollsträningen. som de flesta vet så är det första gången på mer än ett år som jag tränade fotboll. och ja, what to say? jag blir galen... det var ju såhär jag fruktade att det skulle bli :/ jag har inte direkt något sug att spela längre. frågan är om det är för att vi är innomhus, för i somras stod jag ju faktiskt och grät av längtan brevid fotbollsplanen när tjejerna spelade. ja, jag är minst sagt förvirrad. jag menar, det är ju nu som jag måste vilja som mest, och det är ju nu jag måste ha tålamodet. jaja, jag får fortsätta grubbla. nu ska jag gå ner och spela gh, I suppose. hm.. bad bad day.

Tredje bröstvårta + Womanizer covers!

Tro det eller ej, men ett tag efter att Britney Spears hade kommit tillbaka till rampljuset igen så spelades hennes nya skiva vääääldigt mycket i mitt rum. Bland annat då Womanizer. Hittade denna sköna cover av hennes låt som jag tyckte var riktigt bra, av Lilly Allen, som för övrigt har tre bröstvårtor. Hihi!

Direkt efter att jag hade publicerat det här inlägget hittade jag en ännu bättre cover! Så vill ni bara lyssna på en av dem, lyssna på den andra videon!




Jävla bowling.. IGEN!

Igårkväll när jag stod och klippte håret kom några pojkar och tutade som galningar utanför. Så det var bara att dra på sig några strumpor och en jacka och springa ut. Vi åkte till O'learys och bowlade och FY FAN säger jag bara! Helt ärligt så blir jag helt knäpp bara av att tänka på det. Sist när jag och Åke (då known as D) bowlade, så vann han över mig med 1p. Den här gången när jag, Jocke och Åke körde ledde jag med typ 50p sammanlagt efter andra serien. Och när vi var på omgången innan den sista, ni vet den sista med tre rutor? Iaf, då sätter jag en strike och tänker att allt är lugnt och Åke typ skakar av nervositet. Och så ska han köra sin sista omgång, OCH HAN SÄTTER TVÅ JÄVLA STRIKAR I RAD!!!!!!!!  Så det slutar med att han vinner med 4p över mig, PÅ TRE SERIER.  Fatta vad jämnt. Jag slog iaf Jocke, vilket betyder att Åke är min! ^^ Efter det drog vi till någon lokal där de spelade lite.

I morse vaknade jag brevid någon söt. Låg och drog oss till kl 16 någonting.. Höhö. Nu skulle jag egentligen in till stan med Emilia och Josefin för att titta på när Emilias brorsa spelar på Rockkarusellen, men eftersom jag inte lyckades få skjuts hem förän vid 17 så sket sig det :( Jag som verkligen ville.. Så ja, det blir att sitta ensam och titta på handbollen ikväll,  KUL!

touching


Phus anteckningsbok

HAHAHA, jag dööör. Letade efter en kabel till mobilen och hittade en lila liten bok, nämligen Phus anteckningsbok. Om det är någon som känner igen anteckningarna, hojjta till!  hahahahaha :p

16/10-2002
E xtremt snäll & söt
L arvig ibland
I lsken om hon inte får som hon vill
N ussig

16/10-2002
Vi har kommit ut nu.......
Jag avslöjade oss.
Det var inte meningen.
Jag tappade en bok ur skåpet.......
Vi blev liv-rädda.

16/10-2002

Tja!
I love Elijah Wood!
Han är såååååå söt!
Puss och kram till dig, Elijah!

one year ago

äntligen är det fixat, på söndag kommer jag få joina på fotbollsträningen! happy happy happy! :D dessutom är det exakt ett år sen som mitt korsband gick av. usch, jag minns hur tufft det var och hur dåligt jag mådde de första månaderna efter skadan. hm..  men men, that's in the past! nu satsar jag på framtiden ;)

annars så sov daniel här i natt. oups.. där slank det ut. oooh, ingen mer mystik längre :(  hihi. iaf, daniel a.k.a åke sov här, mys! i morse åkte han iväg på anställningsgrej och jag satte mig vid datorn till ca en halvtimme innan jag skulle åka till skolan. orkar inte fixa iordning mig när jag ändå bara ska ha en lektion på 40 min och sen ska till gymmet och bli svettig ändå (: slappt! ikväll blir det förhoppningsvis mys.

/elinpelin päronpung

It's only rock n roll

just nur är jag faktiskt glad glad glad :D i morse när jag vaknade förväntade jag mig världens sämsta skoldag pga lite grejs, men den blev tvärt om, riktigt nice! :) ännu bättre är att danie.. oh nej! ehm, jag menar ..D kommer hit snart! 8) han ska sova här i natt, sen får vi hoppas på att det gå bra för honom i morgon (:

annars skulle jag inte tacka nej till dessa tees, alla finns att köpa på frontlineshop.com:


 Amplified / The rolling stones €29.99            Iron Fist €37.99


                              Iron Fist €37.99                                                                                     

Du är bra..

Ledsen för dålig uppdatering! Igår efter skolan hade jag och Elin sällskap i bussen ut till skogen (Rejmyre) Där åkte hon hem till sin Jesper och jag åkte med D hem :)  Friends, friends & friends, du är hjärntvättad sötnos. YEY! Sen lagade vi lite mat.. eller ja, lagade och lagade vet jag inte, vi värmde lite konstiga pommes och stekte schnitzel, gott blev det i alla fall :)

I morse vaknade jag i ett iskallt rum, tur att jag hade något varmt och mysigt brevid mig :) Drog på mig lite kläder och gick ut till bussen. Ujs vad långt det är mellan Rejmyre och Firret alltså :/ Eftersom jag hade sovmorgon åkte jag till pappas och mammas jobb och käkade frulle och gjorde i ordning mig, så slapp gå upp galet tidigt för att fixa allt sånt där hos D, ganska smidigt :) När jag kom till skolan och träffade Emilia bröt vi båda ut i asgarv, HAHA! Det är sjukt, fattar inte hur det kan hända så ofta. Vi hade båda helsvarta skor, svarta strumbyxor, lång typ.. ja, långt linne kan man kanske säga och sen en lila tröja. Sååå pinsamt :D Inte första gången det händer heller. Skoldagen var iaf ganska seg fast kul. På engelskan fick vi höra på en tjej som bor i Australien och har bott där i några år. Sjukt intressant var det! Otroligt härlig och bra engelska pratade hon också. Lite fränt att hon visade bilder på ställen jag har varit på i Australien också :)

Hoppas du hade det bra i skolan idag Emelie! Saknar dig något otroligt,
men jag är glad för din skull. Jag älskar dig :)


Plugg på g, puss.

The one where it isn't no one

Nae, nu ska jag sluta med Friendsrubrikerna, får börja anstränga mig lite :p

Förresten, JIPPIE! Junkyard har äntligen fått in lite nya kläder! Men wtf, vart är tjejkläderna? Hrmf.. As usual. Nu får ni ta och hjälpa till att köpa upp all reaskit så de tar in lite fler nya tjejkläder, okii? http://www.junkyard.se

The one with the hurting throat

Ingen skola för min del idag, min hals gör ooont. Känns som att jag har en ond böna på högra sidan av halsen :( Så dagen har ägnats åt tvn och datorn, jag har lagt in massor bilder från 2008 på min bdb :) Just nu tittar jag på friends, as usual. JUST JA, fick spotify idag! I'm happpppy. Frågan är bara om jag kommer få några invites att dela ut? Aja, i sånna fall hör jag av mig så får ni säga till om ni vill ha en :)

The one with the serious war!!!

Okej, nu är det fight på riktigt! Är mitt bloggnamn "Bleed it out" emoaktig?  Jag menar, sure kan folk som bara har emos i tankarna tänka så, men de lite mer normala människorna tänker väl mer på Linkin Parks underbara låt som just heter "Bleed it out"? Right?! Och så tolkar väl de lite mer normala människorna namnet som "Bleed it out" = "Få ut det du vill säga osv.." eller liknande, visst? Ae, vill höra lite åsikter nu, för jag blir ledsen :(

Linkin Park-Bleed it out
http://www.youtube.com/watch?v=M2MhH6mBg58

The one where the new msn isn't that bad

Såja, nu har jag nog förstått det fina med den nya msn. Dock är själva grejen den att för att man ska kunna utnyttja allt nytt så måste alla ha den nyaste versionen, därför lägger jag ut en liten länk här om det är någon som vill uppgradera:

http://www.windowslive.se/aworldwithoutdistance/index.html

puss :)

The one with the fucking msn

Antar att jag är efter, men jag laddade iaf hem nya windows live messenger för en stund sen.


Jag blir SÅ irriterad, VARFÖR går det inte att byta skal? Mitt förra msn var ju så snyggt. Är det någon som kan hjälpa mig med detta? :p Om det ens funkar.. Haha, lite töntigt av mig att gnälla och bli irriterad på något som detta, egentligen är det ju bara att ta bort och ladda hem det gamla. Men jag menar, vem vill inte ha det nyaste av allt? Eller ja, jag är sån iaf. Tröttnar snabbt så att säga.

Nu blir det nog Friends- eller filmmys. Måste faktiskt säga att efter att jag har knarkat halstabletter hela dagen, så är halsen helt.... oförändrad. JIPPIE! -_-

The one where Elin feels sick

Blä, vaknade av halsont :( Reste mig och och blev snurrig, not good! Tänkte åka och kolla på fotbollsträning, men blev ju inget av det. Just nu sitter jag och tittar på Let's Dance reprisen, för det var ju någon som inte ville se på det tillsammans med mig i fredags :C Hihi! Snart ska jag ge mig ut och gå en långis med Viggo, om jag orkar.. Annars får han bajsa här inne ^^ Mihi! Nej, nu blev jag kissnödig, ciao!!

The one with the pretty happy Elin

Jag vet inte om någon hann läsa mitt förra inlägg som hette "The one with the happy Elin", det är i alla fall raderat nu, för här sitter bara en "pretty happy Elin"  :/ Var sagt att jag skulle träna fotboll i morgon, för första gången på mer än ett år, men det sket sig. Aja, men jag är ändå en happy Elin för jag har tillbringat natten och mestadels av dagen hos en underbar D :) Hihi! Annars har jag varit ute med Viggo och mammsen och jag gjorde en specialar chokladpudding, mums!

Nu kommer veckans läsar-fråga:
Vad gör jag just nu?
a) åker snöscooter
b) tittar på friends
c) springer ett marathonlopp

Vinnaren får mina manadrinskal som ligger här framför mig när jag sitter och tittar på friends :)

PUSS!

The one with all the dizziness

Usch, ingen bra dag på gymmet idag. Kände redan på löpbandet att det gick otroligt segt, både för benen och med andningen. Sen körde jag ett tag, och när jag skulle köra skuldror kände jag hur jag började kallsvettas, jag fick lock för öronen och jag blev allmänt snurrig och illamående: så det brukar bli när jag håller på att svimma. Så där tog mitt gympass slut. Gick och la mig på mattorna och stretchade istället, då kom Alisa och David och gav mig lite sällskap :)

Nu kom jag precis ut ur duschen, ska förhoppningsvis till D sen :)

The one with THE day

Efter en lång & tråkig dag igår kom D hit. Vi nördade lite Guitar Hero, som alltid! Han satt och coacha mig när jag körde lite på min career, jag klarade en låt jag hade gett upp på ^^ Efter det blev det Friends, som alltid igen! Jag tröttnar aldrig! Och jag tröttnar inte heller på att umgås med D :$ Tillslut tittade vi på Titanic. Det var såå länge sen som jag såg den. LOVE IT! Vad har jag annars att säga..? 9/1? Hihi!  Btw är jag även ledig idag, men vid halv tio vaknade jag av alarmet, då skulle D upp och köra hem med bilen. Inte många timmar sömn för dig i natt heller sweetie, men när han hade åkt sov jag fram till nu. Ganska så nice! MEN NÅGOT SOM ÄR MINDRE NICE ÄR D'S AXEL! :O Gick ur led igår för andra gången när jag har varit med. Usch, tycker massa synd om dig.

Nu blir det Aktiv ett tag, sen drar jag hem till D igen. PUSS

The one with the very sad day

Hm.. Mycket ledset idag i skolan :'/ Jag vill inte VILL INTE VILL INTE! Jag vill bara att det här ska vara en dröm och att jag ska vakna upp en måndagsmorgon och att allt är som vanligt igen. Kanske verkar överdrivet, speciellt från mig, men jag tar det väldigt hårt.. Du och jag har ju inte alltid direkt haft den bästa kontakten under dessa år, men nu på senare tid har du vuxit hur mycket som helst i mina ögon. Det som gör mig mest rädd är att vi säkert kommer tappa kontakten helt.. Jag menar, vi träffas i princip aldrig på fritiden, och hur blir det då nu? Haha, det låter som att du ska dö eller flytta långt härifrån, men det är nästan så det känns.. Usch och blä. Men jag hoppas att du får det bra och att det är värt det! Jag älskar dig Josefin.



Hm.. aja, snart kommer D, får hoppas att han kan få mig på andra tankar och göra mig lite gladare. Ledig i morgon också, det är nice.

The one with the HAHAHA!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4126597.ab


HAHAHAHA, kan inte göra annat än att asgarva!
Tänk er in i situationen att hänga på en lift och vara rädd för sitt liv,
och dessutom flasha hela alltet! Stackare som sitter brevid också ^^ hih, fnissss.

The one with the .. hm, I don't know?

Usch, jag hatar att komma på rubriker, därför började jag med detta störande system som de använder i Friends, med "The one with..." men nu märker jag att det också böjar bli svårt!

Det blev alarm på imorse, kl 10! Bläääää! Men bra egentligen, hur ska jag annars kunna somna i natt? Så ja, under dessa två timmar har jag hunnit se på ett avsnitt Top Model s10, som jag iofs redan har sett flera gånger. Jag har även suttit och nött Guitar Hero. Jag vet inte om jag har skrivit det tidigare, men jag har börjat köra på Hard nu, och jag är SÄMST! :D Nae, men jag kör karriär och på den har jag faktiskt kommit ganska långt, dock med en hel del skrik och svordomar inblandat  ^^

Klockan halv fyra ska jag iväg till Aktiv. Fy vad dålig jag har varit på att träna det här lovet :/ Men inte så konstigt när gymhelvetet är stängt hela tiden, när jag inte har skjuts och när bussen inte kommer :C Jag tänkte försöka köra stenhårt nu fram till vi åker, eftersom jag säkert kommer tappa massor när vi är där. Hoppas även på en kram/puss av någon söt idag, men vi får se :)

The one with the OMG!

oh my god, jag tror jag kommer bli beroende.
crap..

The one with the bagels

Kalla mig bagarN^ för här kommer ett recept på världens godaste bagels:

Bagels 12 st

25 g jäst
5 dl vatten
½ dl ljus sirap
2 ½ tsk salt
13-14 dl vetemjöl special
ev. vallmofrö

Ok, here we go!
1. Lägg i jästen i en bunke (lättast med matberedare) och häll ljummet vatten över,
antingen 37 grader om det är vanlig jäst, om det är torrjäst ta lite varmare, typ 40-45 grader.
2. Rör om tills jästen har löst sig.
3.Ta i sirap, salt och det mesta av mjölet (ta i lite i taget så det inte blir för torrt)
4. Arbeta degen väl så att den inte är kladdig.
5. Låt degen jäsa i 60 min, vilket betyder:

6. Se på tre avsnitt Friends.

7. Arbeta ihop degen igen och dela den sen i 12 bitar.
8. a) Gör bitarna runda och platta till dem, tryck in pekfingret i mitten och "snurra" som en galning.
    b) Gör bitarna till korvar och fäst ändarna till en cirkel med hjälp av lite vatten
    (alt a, är roligast och lättast, men de blir snyggare med alt b.)
9. Lägg dem på mjölat bakplåtspapper och låt jäsa i minst 20 min.

10. Se på ett avsnitt Friends och sätt ugnen på 225 grader

11. Nu ska de kokas, så koka upp vatten och häll i lite strösocker.
12. Lägg några av "ringarna" i det kokande vattnet och låt de ligga där ca 1 min/sida
OBS. Om de är tillräckligt jästa så flyter de
13.  Lägg tillbaka ringarna på plåtarna (tänk på att de svullnar när de kokas)
14. Strö ev. på vallmofrön
15. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min (men de blir godare om man gör i ca 12-15 min)
16. Ät bagelsarna med smör och titta på ca 100 Friendsavsnitt (de räcker lääänge)

Om ni har gjort rätt ska de vara mjuka innuti men "skalet" ska vara segt,
och så ska de även vara delicious! :D

Sådär, nu har bagarN^ gjort sitt, ENJOY! Hihi! (:




The one with the dumb blond girl

Ibland vill jag bara dskjfisustrypafdfd blondinbella.
Egentligen bryr jag mig inte så mycket, 
men efter att jag suttit och tittat igenom
16 avsnitt av hennes "tv-program"
så tycker jag mest synd om henne..
Eller gör jag verkligen det?  Jag kanske mest är avis? :s
Hm.. Det är i alla fall någonting som gör att jag vill strypa henne,
ändå gör jag "reklam" för hennes tv-blogg nu,
bara
för att ni ska fatta vad jag snackar om! Haha :)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.769388

The one with the girl who doesn't really know..

hm...... klurigt.


Iaf, jag och syster fick klockan 23.30 eller något för oss att vi ville baka bagels,
ni vet sånna runda med hål i som de allid äter i O.C. Jag brukar baka sånna,
för de är så roliga att göra. Man kokar dem och allt.. Huhu ^^,
Vi blev färdiga runt 01.00 eller något. GRYMT JÄVLA GODA måste jag säga..
Nästan så att jag vill gå ner och ta en till nu, även om jag är övermätt.
Annars sitter jag här och lyssnar på Coldplay och tänker..
Är även inne och kollar lite på Tradera, funderar på att hitta något jag vill ha
och buda, bara för att testa hur smidigt det är lixom,
men jag vet inte riktigt hur det går till.
Så om det finns någon van Traderahandlare, hör av dig! :)

The one with Yes man

En riktigt mysig kväll. Jag,mamma, pappa, Linus & Tilda  var inne i stan och tittade på bio.
Yes man
blev det, ni vet den med Jim Carrey.
Den var riktigt bra, inte lika hysteriskt kul som Jim Carrey filmer brukar vara,
men den var ju absolut rolig och dessutom var filmens budskap väldigt tänkvärt,
vilket var att säga "ja" mer. Kanske är något man borde börja med?

Efter bion åkte vi till Akropolis och käkade. Alla blev jättesugna på att åka till Grekland igen,
ett plus är ju att Viggo kan följa med dit. :) Dock är inte jag (och mina syskon, tror jag)
ett så stort fan av att åka tillbaka till länder vi har varit i, skulle nog hellre åka till något
annat europeiskt land då, typ Italien eller Frankrike :)

Och på tal om länder vill jag bara meddela ("tjata om" kanske endel tycker...)
att det är exakt 40 dagar kvar innan vi drar till Filippinerna. YEY! 

d

The one with the Ghost Town

Kalla mig tipsarN^  för här kommer ett filmtips, i brist på annat att skriva :D hihi.

Ghost Town
är främst en komedi, men den innehåller även en hel del romantik.
Den andlar om en näst intill människohatande tandläkare som heter
Bertram Pincus (Ricky Gervais). Han gör nästan allt för att slippa onödig kontakt eller
prat med människor, ofta på ett sätt som får dig som tittare att fnissa till ^^

När Bertram Pincus en dag blir opererad råkar han av misstag dö i 7 minuter,
och när han vaknar är inget som förr. Över hela New York kryllar det av döda människor
som alla drar sig till Bertram Pincus, för det är inte många som kan komunicera
med både de döda och de levande, right? :)
Inte nog med att Bertram Pincus får en massa onödig uppmärksamhet,
de döda tjatar även på honom och de dyker upp vid de minst passande tillfällena ^^

Det spöke han främst har kontakt med är Frank Herlihy (Greg Kinnear),
han vill ha hjälp med att sabba hans "änkfru" Gwens (Téa Leoni) nuvarande förhållande.
Kanske lyckas Bertram att hjälpa Frank, kanske inte?
Kanske känner den människoskygga Bertram sitt hjärta dunka lite snabbare för Gwen, who knows? ^^


Jag säger bara, titta på filmen! Den var överraskande bra (eftersom filmtiteln låter som en skräckfilm)
och den var väldigt lättsamt rolig, absolut värt att se den om ni vill fnissa en hel film :)




The one with all the cuddling

En heldag hos D, kan det blir mycket bättre?
GH, Friends, film och en lång iskall promenad till och hem från pizzerian.
*host* miss u already.. *host*

Kanske är dags att avslöja vem den mystiske D är snart?
..eller kanske inte :) Höhö. Nae, men de flesta vet ju redan
vem han är och dessutom har det blivit en vana att kalla honom D.
Well, keep readin' my blog and maybe I'll tell you some day.. :) hihi.

Puss och godnatt, ät en chokladkatt

The one with the tired people

20 minusgrader ute, det är kallt!
tur för mig att jag sitter inne i värmes hos D (:
kom hit redan klockan  10 i morse, och jag gick upp kl 8!!!
trötttttt. så det blev lite mys & friends, as usual.
och nu ska nog jag joina lite guitar hero skulle jag tro.
jag är galen! bara en person som gillar att få spö skulle göra det. suck...

au revoir

The one with the fucking icebrain

Var nyss ute en iskall jävla timme med Viggo. MM, KALLT!
Men i <3 viggo, så vad gör man inte?

Fick några fler bilder från Emelie som jag tänkte lägga in lite random, enjoy!


The one with the bowling

Bowlingen var S P Ä N N A N D E!! :O
D, Jimmy och David ledde stort i princip hela tiden,
medan jag, Bella och Ida fightade lite i botten.
MEN NI SKA BARA VETA!  vi körde bara en serie,
och i slutet gick det bra som tusan för mig!
Helt plötsligt var jag med i toppen!
D hade en omgång kvar, den sista med tre rutor, ni vet?
Mm, och han skulle bara  kunna slå mig om han fick strike/spärr:

1st throw: nine down, one left!
2nd throw: one down...... OH NO, SPARE!

3rd throw: Two down! But what the?!?
Elin: 115p
D: 116p

Hmmmm, en mycket glad D. Men ja, han vann ju bara med 1p,
dessutom gjorde jag mest strikar av alla :)
Och just ja, trevligt att träffa Jimmy också, Idas kompis från.. ja, någon stans (a)
Lite tråkigt bara att  hans fick träffa en gråtande Elin för första gången :/
Ae, usch.. Det känns hundra gånger värre än när vi slutade nian.
Du/ni betyder ju så himla mycket..
Jag kan inte fatta att det faktiskt är på riktigt nu.. Tomt.

Och usch vad mycket klockan är då!! Måste börja ställa tillbaka min dyngsrytm.


När ska jag sluta kalla D för D? Hmm



The one with the guitar hero

Just nu sitter jag hemma hos D. Han sitter och nördar Guitar Hero.
Gårdagen bestod av en hel del mys, Friends och ja.. Guitar Hero!
JAG KLARADE EN LÅT PÅ HARD, YEY! 8) Okej, inga elaka kommentarer..

Nu ska vi snart hem till mig så jag får duscha och så,
sen blir det bowling med Ida, Jimmy och Bella :) Kul!

Ciao!

The one with the day after THE day

Gårdagen var riktigt jävla lyckad måste jag faktiskt säga :)
Jag och tjejerna började hemma hos mig. De som var här var
Josefin, Emelie, Emilia, Felicia, Ida, Elin B, Amanda och Ellen.
Vi spelade The Band och så lagade vi tacos, sammarbetet var på topp! ;D
Efter det blev det julklappsleken. HAHA, sjukt kul och hysteriskt :p
Men Elin & Amanda, vi delade ju upp knullgummit ganska systerligt må jag säga. Höhö
Efter det blev det Sanning eller Konsekvens, ni vet sånna dära kort.
Kul, men ganska urballat och galet.
Vid 23 tog vi en stortaxi och åkte till golflokalen. Massa folk! Inklusive D :)
Dock blev det ju lite dålig stämning ett tag, grymt jävla onödigt måste jag säga.. :s
Vid 02 kom polisen, så då drog jag och D hem till mig och myste Friends.

I morse vaknade jag brevid något sött.
Så idag har det blivit en hel del Friends och så var vi även ute med doggen :)

Här under kommer lite bilder från igår,
grymt suddiga och endel är lite vita och så,
men det hör väl till när det är fest, eller? :p



rockband för hela slanten!

myyyyyyys


och JA, jag är bäst på trummor.. världens taktkänsla 8)

Sexy mamas cutting the cucumber

min älsklingsida och ellenfrånfjällen

sötnosarna steker köttfärs :)

och så blev det äntligen mat. schysst med flaskan ida! ;)

och tillslut även paketleken. YEY :p

RSS 2.0