Göttar tacos

Haha, men vad nu? Fortfarande människor som kollar den här bloggen trots att den varit nere sen i julas. Det är i och för sig bara ca 9 personer/dag, men ändå!

Käkade precis en massa tacos. Det är ju egentligen den traditionella fredagsmaten hos familjen Mossberg, men eftersom det är valborg i morgon och vi barn i familjen kommer vara ute och röjja fick det bli tacos på en torsdag, inte mig emot!

Nu blir det duschen, sen ska jag sitta och vänta på att det nya How I met your mother-avsnittet förhoppningsvis ska komma ut. Annars blir det nog att somna till filmen Did you hear about the Morgans



en av fyra.......

Jahapp, då var jag tillbaka här igen. Jag har kommit fram till att jag tycker om den här bloggen bättre än den på wordpress.com (http://elinmossberg.wordpress.com)  Kan i och för sig inte bara skylla mitt dåliga bloggande på wordpress, jag har faktiskt tröttnat endel. Men ja, jag ska väl försöka komma igång lite igen, det är ju faktiskt riktigt kul att kolla tillbaka och läsa gamla inlägg :) Nu när sommaren närmar sig ska jag också försöka ta lite fler bilder, jag tycker det är så tråkigt att blogga utan bilder.

Idag har jag haft nationellt prov, Engelska B writing. Skulle skriva ett personligt brev. Lite klurigt faktiskt. Annars hade treorna mössutdelning idag..... Jag vill också! Nae, kanske borde ta vara på tiden i skolan och inte bara ägna den åt att längta efter framtiden.

I morgon är det ju varborg också, eller nyår som jag alltid säger... Det blir grill och mys men bra människor. GRRRREAT! Jag ser jättemycket fram emot det och hoppas på en skitbra kväll!

 


RSS 2.0