English

Just nu sitter jag i skolan, jag har rast till kl 10.10. I morse överraskades jag av ett oförberett prov i Eng CS. Det var ett riktigt lätt prov, men jag var helt borta i skallen och det gick skit. Under hörövningen satt jag bara och störde sönder mig på folk som drog föttera i golvet..... Något som dock är så underbart är att jag snart aldrig aldrig mer kommer läsa engelska! Jag har aldrig direkt haft problem med engelska och jag älskar språket, men jag är bara så trött på att bli bedömd i det. I och för sig lär jag väl läsa engelska om jag pluggar vidare, men det är låååååångt kvar tills dess :)

Snart är det matte som gäller och efter skolan ska jag till gymmet, NICE!


mammas dag

Good morning, today I'm fresh! Not. Jag och Ida m.fl. drog en väldigt spontan utgång igår. Förfesten hölls hos Lisas syrra innan vi gick ner till Hotellet.  Jag kan ju inte direkt säga att det var så folktätt där inne, men jag hade riktigt kul ändå!

Just nu sitter jag hemma hos Daniel medan han handlar. Jag har lite dåligt samvete att jag inte är hemma och firar mamsen på hennes dag, men det får bli ikväll. Jag har gjort en, förhoppningsvis, jättegod chokladkaka/tårta till henne. MÖMS!

S T H L M

Igår var klassen i huvudstaden. Det blev ett par muséer, mat och shopping! Amanda hade även bestämt sig för att pierca tungan, så jag hakade och piercade tragus, ni vet den där lilla snoppen i örat. Usch, det är inget jag skulle vilja göra om. Nu är det bara att hoppas på att det läker fint (PROBABLY NOT) 

Annars såg vi några "kändisar"
. Det började med att en stekande Paradise Hotel-Cimon gled förbi. Sen såg jag även han den utlänska killen i Parlamentet och några av tjejerna sågi idol-Eddie. MEN VÄRST AV ALLT! Jag och några tjejer gick och pratade om vilka svenska kändisar vi skulle vilja se, och jag kläckte rätt spontant ur mig att jag ville se Mattias från EMD. Jag gillar inte EMD det minsta, men jag kände ändå just då att det vore kul att se honom. Efter ett tag gick jag och Amanda till pericingstället, och resten gick för att shoppa. När vi var piercade och klara ringde jag Emilia och frågade vart dem var, så får jag höra "Vi är i gallerian, Mattias och Danny är här!!" Alltså............. Hur stor är chansen? Såklart hann jag inte dit. Haha, ganska komiskt ändå!

Nu skulle jag egentligen åkt och kolla på Torstorp vs. Sonstorp, men jag känner inte det minsta för att sitta ute i kylan, regnet och blåsten för att kolla på fotboll.. Det kan iofs hända att jag går ner till fotbollsplanen i Lotorp för att kolla på när damerna spelar match.


viva la france......

Just nu sitter jag i skolan och är tröttare än någonsin. Jag har precis gjort klart mitt franskaprov och jag säger bara FUCK YOU PASSÉ COMPOSÉ OCH IMPERFAIT! Usch, kommer faila så hårt. Något jag har att trösta mig med är i alla fall att klassen ska till Stocket i morgon, muséer och shopping står på schemat. Hoppas vädret hinner bli lite bättre tills dess bara.

Nepp, nu är det matte på g. Hörs!

F I N E

Hej! Ännu en helg har gått och jag har bland annat myst med min pojkvän och suttit i solen ute i Rejmyre kollat på fotbollsmatch. En liten stund av gårdagen ägnades också i Rejmyre. Hela familjen lastade in sig i bilarna för att fiska och ha en mysig dag i solen, men icke. Det blåste och var svinkallt, dessutom hördes rykten om att det inte fanns någon fisk i ån, så vi tände en brasa, käkade och åkte hem för att se på skräckis och äta chokladmousse. Inte helt fel det heller.

Efter en grymt skön sovmorgon i morse åkte jag till skolan för att göra bort mig, vi visade nämligen upp våran pjäs som vi knappt hade tränat på: Pelle Svanslös. Nej fy, jag hatar sånt. Nu ska jag plugga lite, sen kanske försöka ta mig till Daniel.

Puss

sun

Fy fasen vad jag är varm! Det är hur skönt som helst när man är ute, men att sitta i en lägenhet tre trappor upp med stora fönster är knappt skönt. Fast nej, det är inte ens tillåtet att klaga, vädret är helt underbart och jag älskar det! Idag på en rast gick jag och några tjejer ner till det nya glasstället. Mycket god glass och jättehärligt att man kunde sätta sig ute och äta och njuta av solen.

Resten av kvällen ska jag plugga franska och sitta och vänta på min snygging som kommer hem från jobbet vid kl 22.


järnmannen två

Då var helgen över. I fredags var jag skitnere, i lördags var jag lite mindre nere och i går var jag glad! I lördags åkte  familjen in och såg Iron man 2. Vad ska jag säga om den då? Mjaaa, den var helt okej. Den kunde varit bättre. Igår blev det bara en traditionell slapp/myssöndag med min Daniel, plus att jag åkte till gymmet. Idag var det projektdag, hahaha! Fasen vad kul vi kommer ha. Vill dock inte avslöja vad vi ska göra än, det känns lite pinsamt på ett underligt sätt... ^^

Mr D, jag älskar dig.



happy..

Hallå. För idag är det fredag och jag har varit på gymmet och gått ut med Viggo. Just nu sitter jag här i min ensamhet och matar musklerna med godis. Så småningom ska jag antingen åka och störa min pojkvän, annars sätts det väl på någon film. Kul liv. I morgonkväll ska jag på bio, Iron man 2.

Nej ni, kanske drar till med en promenad. Eller orkar jag? Nja...

Puss!


Tea bags

Hola! Det får bli ett kort inlägg. I onsdags var det fotbollsträning, som inte var så mycket för mig, vilket betyder att fotbollsskorna nog läggs på hyllan för alltid nu. Annars var det en jobbig helg med mycket läxor. Tummen upp för sexton månader med Daniel, vilket betydde potatisgratäng, kyckling och chokladmousse. Hur gott som helst! Ja, det är väl det jag har att säga... Puss! :)


Futboll!


AAAAH, ni ska bara veta hur nervös jag är! Ska om exakt en timma och tio minuter infinna mig nere på fotbollsplanen. Ja, ni fatta rätt, jag ska träna fotboll! Jag räknar med att jag kommer suga b och om jag lyckas att inte skada mig är det ett mirakel!

EMULIA 18!

Är precis hemkommen från Emilia, also know as artonåringen. Släktkalas, indeed. Haha! Nu sitter jag och dunkar musik och taggar. Blir parteeey ikväll med, Josefin och Emilias utgångs debut! Hugo it is.

tom arg ledsen förvirrad

Gårdagen var grym! Den började med grillning och mys hemma hos Backström, sen drog vi vidare till Richard där det var P A R R R R T Y. Vid tolvslaget blev det sång för Emilia och Isaak som fyller 18  år idag! GRATTIS!!!

Just nu sitter jag och klickar runt på Ryanairs hemsida. Jag är hur sugen som helst på att bara dra iväg över en helg och jag funderar starkt på att göra det också. Hur skönt vore det inte att ägna en helg i Spanien?


Spanska Alicante. 82kr dit, 82kr hem. Haka?


RSS 2.0